Fotbal intern

Şumi confirmă FANATIK! Are ofertă de la turci! Va avea un salariu uriaş

UPDATE. Marius Şumudică a confirmat informaţiile FANATIK.RO. "Există posibilitatea să fie ultima mea partidă. Am o ofertă concretă din Turcia. Ne aşezăm la negocieri şi e foarte posibil să...
09.12.2016 | 00:03
Sumi confirma FANATIK Are oferta de la turci Va avea un salariu urias
ADVERTISEMENT

UPDATE. Marius Şumudică a confirmat informaţiile FANATIK.RO.Există posibilitatea să fie ultima mea partidă. Am o ofertă concretă din Turcia. Ne aşezăm la negocieri şi e foarte posibil să ajungem la un consens. Duminică la Giurgiu s-ar putea să fie alt antrenor, iar eu să joc împotriva Galatei. Am citit pe un site (n.r. www.fanatik.ro – site-ul exclusivităţilor din sport). Eu nu am vrut să se afle. Am ţinut totul secret despre această ofertă deoarece voiam ca jucătorii mei să se concentreze doar la meciul cu Roma”, a spus Şumi la Dolce Sport.

+++++++++++++++++++++++

Astra Giurgiu a cîştigat campionatul în sezonul trecut şi este la 90 de minute distanţă de primăvara europeană a Ligii Europa.

ADVERTISEMENT

Performanţele realizate de tehnician nu au rămas fără ecou în străinătate. Gaziantepspor este una dintre formaţiile care s-a arătat, în vară, interesată de serviciile antrenorului. Însă, la momentul respectiv, Şumudică a preferat că rămînă la Astra pentru că trăgea speranţe că va califica echipa în grupele Ligii Campionilor. În cele din urmă, giurgiuvenii s-au văzut nevoiţi să se mulţumească doar cu o calificare în Liga Europa. Este, totuşi, o performanţă remarcabilă dacă ţinem cont că echipa nu stă deloc bine din punct de vedere financiar.

Salariu de 750.000 de dolari pentru Şumudică

În grupele Ligii Europa, Astra a obţinut rezultate remarcabile. Şi este la un pas de calificarea în grupele Ligii Europa. Motiv pentru care Gaziantepspor este gata să-l aducă pe antrenor la echipă. FANATIK.RO a aflat că managerul grupării din Turcia se află la Bucureşti, iar după partida cu AS Roma va discuta cu tehnicianul o venire în Ţara Semilunei. Clubul i-a pregătit lui Şumudică un salariu de 750.000 de dolari pe an. În plus, Gaziantepspor este gata să plătească şi clauza de reziliere a contractului pe care antrenorul o are cu Astra. Şi care se ridică la 150.000 de euro.  

ADVERTISEMENT

“Cei de la Gaziantep s-au tot ţinut de capul lui!”

Petre Buduru, preşedintele Comitetului Director al Astrei Giurgiu, nu exclude posibilitatea ca oficialii lui Gaziantepspor să se afle la Bucureşti pentru a negocia cu Marius Şumudică.

“Este posibil ca trimişii turcilor să fie la Bucureşti prezenţi, deoarece ei s-au tot ţinut de capul lui Şumi. În vară discuţiile au fost avansate, dar nu s-au concretizat din cauza suspendării antrenorului nostru. Şumi nu ne-a spus nimic, că ar fi cei din Turcia, la Bucureşti. El e concentrat doar pe meciul cu AS Roma. Însă un lucru este clar. Cînd se achită clauza de reziliere, Şumi poate să plece în secunda următoare fără să ne opunem”, a spus Buduru pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

15 este locul pe care îl ocupă Gaziantepspor în campionatul Turciei