News

Exclusiv. Drama polițistei din Brașov care s-a sinucis de ziua ei. Sabina fusese agresată de fostul iubit, care primise ordin de restricție

Pe 31 decembrie 2021, o polițistă de 29 de ani din Brașov a fost găsită moartă în casă. După o ceartă cu soțul, Sabina a hotărât să se împuște cu arma din dotare. Femeia suferise în trecut o mare traumă.
02.01.2022 | 16:16
Exclusiv Drama politistei din Brasov care sa sinucis de ziua ei Sabina fusese agresata de fostul iubit care primise ordin de restrictie
Sabina, polițista care s-a sinucis de ziua ei, avusese un conflict major cu fostul ei iubit, care o agresase
ADVERTISEMENT

În dimineața ultimei zile a anului 2021, un apel la 112 a anunțat moartea unei polițiste din Brașov, găsită fără suflare în casă. Sabina, o tânără care împlinise 29 de ani chiar pe 31 decembrie, se împușcase cu arma din dotare după o ceartă cu soțul ei.

După ce au constatat că femeia s-a împușcat în tâmplă cu pistolul Carpați, oamenii legii au declarat că lângă cadavru au găsit și un bilet de adio, în care Sabina încerca să-și explice gestul în fața celor dragi.

ADVERTISEMENT

Sabina s-a sinucis după o ceartă cu soțul, și el polițist

Potrivit anchetatorilor, Sabina se certase cu Marius, soțul ei, căruia i-ar fi reproșat faptul că discută prea mult cu o rudă apropiată. Nervos, bărbatul părăsise locuința familiei, după care soția îi dăduse un mesaj prin care îl anunța că a luat o decizie care va rezolva toate problemele.

După un timp, intrigat și speriat de faptul că Sabina nu îi mai răspunde la telefon sau la mesaje, Marius s-a întors acasă cu socrul lui și și-a găsit partenera de viață fără suflare, într-o baltă de sânge, moment în care a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, mama victimei susține că nu fata ei ar fi scris biletul de adio, pentru că diferă foarte mult scrisul față de cum știa ea că scrie Sabina. Anchetatorii au însă dovezi solide că polițista s-ar fi împușcat ca urmare a unui acces de furie și disperare.

Sabina și Marius, soțul ei, se judecau cu Ministerul de Interne

Încadrată în Poliție în urmă cu 5 ani și jumătate, Sabina ajunsese la gradul de ofițer I în cadrul Inspectoratului de Poliție Brașov, fiind repartizată la început în funcția de ajutor de post la Postul de Poliție Comunală Bod.

ADVERTISEMENT

De menționat și faptul că atât Sabina, cât și Marius Tănăsache se judecau cu Ministerul de Interne într-un proces în care Sindicatul Național al Polițiștilor, filiala Brașov, cerea în instanță acordarea unor drepturi financiare din partea IPJ Brașov. Următorul termen în acest proces este programat pe 11 ianuarie, la Curtea de Apel Brașov.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, polițista din Brașov care s-a sinucis de ziua ei trăise o mare cumpănă în urmă cu câțiva ani, înainte să se implice în relația cu Marius, soțul ei polițist, cu care se căsătorise în septembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Sabina fusese agresată de fostul iubit, care primise ordin de restricție

Astfel, Sabina traversase clipe de groază în compania unui fost iubit, pe care-l dăduse în judecată. Agresată în mod repetat de George, Sabina obținuse cu ajutorul Parchetului deschiderea unui dosar penal pe numele partenerului ei de atunci, potrivit FANATIK.

În fața dovezilor prezentate în proces, magistrații au hotărât emiterea unui ordin de restricție la adresa lui George, dispunând ”evacuarea temporară a intimatului agresor” din locuinţa cuplului. Judecătorii i-au interzis atunci iubitului Sabinei și să se apropie de tânără la mai puțin de 50 de metri sau să o contacteze în orice fel, notează FANATIK.

“Se dispune evacuarea temporară a intimatului agresor din locuinţa familiei. Dispune reintegrarea victimei în locuinţa familiei. Obligă intimatul agresor să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de victimă, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a părţilor în faţa unor instanţe de judecată, a unor organe de urmărire penală sau a altor instituţii şi autorităţi publice. Obligă intimatul agresor să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de domiciliul victimei. Interzice intimatului agresor orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima”, precizează Parchetul.

Ordinul de restricție avea o valabilitate de 5 luni și prevedea ca fostul iubit al Sabinei să se prezinte periodic la poliție pentru a fi verificat de autorități. Scăpată din relația nocivă cu George, Sabina s-a implicat apoi în idila cu Marius Tănăsache, cu care s-a căsătorit toamna trecută.

ADVERTISEMENT