Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Poveste savuroasă a lui Cristi Borcea de la partidele din Giulești: “Îmi luam constum nou, după meci îl aruncam!” Video

Cristi Borcea a povestit că de fiecare dată după deplasarea în Giuleşti, trebuia să îşi schimbe costumul. Fostul acţionar de la Dinamo a vorbit şi de regretele lui George Copos.
28.04.2023 | 10:30
Exclusiv Poveste savuroasa a lui Cristi Borcea de la partidele din Giulesti Imi luam constum nou dupa meci il aruncam Video
Cristi Borcea şi George Copos
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea s-a războit timp de 18 ani în fotbalul românesc cu rivalii de la Steaua şi Rapid. Fostul acţionar dinamovist a avut de suferit şi din punct de vedere fizic din cauza consumului şi stresului foarte mare din fotbal.

Poveste savuroasă a lui Cristi Borcea de la partidele din Giulești: “Îmi luam un costum de la Bigotti şi după meci îl aruncam”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Cristi Borcea a dezvăluit că în duelurile Rapid – Dinamo, mereu mergea la costum în Giuleşti, dar după meci era nevoit să îl arunce:

ADVERTISEMENT

“În Giuleşti eu mergeam mereu la costum. Îmi luam un costum de la Bigotti şi după meci îl aruncam. Tot timpul. Eram antrenat. Giuleştiul face o atmosferă… De asta am zis că meciul a fost câştigat de Mutu.

Ştiind că are lotul mai slab, singura şansă a fost să pună presiune, să înceapă meciul tare şi să îl ia pe cel mai bun. Pe mulţi i-a îndepărtat galeria, dar asta este. Au avut o perioadă în care s-au ocupat şi ei de conducere şi au văzut.

ADVERTISEMENT

“Ce să îmi mai povestească George Copos, îi dădeau lacrimile când vorbea. Rapid a fost copilul lui”

Acum, greu o să mai înjure un acţionar sau un potenţial investitor. Cu George Copos am vorbit deseori. Pentru el, e dureros. Cele mai mari rezultate, Copos le-a avut, cei mai mulţi bani, Copos i-a băgat. 

După un meci din Regie, eram cu Patrick de mână. Mă înjurau că l-am apărat pe Dănciulescu. Asta este. Ce să îmi mai povestească George Copos, îi dădeau lacrimile când vorbea. Rapid a fost copilul lui”, a spus Borcea.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Cristi Borcea şi George Copos s-au retras în urmă cu un deceniu din fotbal

Cristi Borcea s-a retras din acţionariatul lui Dinamo în 2012 fără să îşi împlinească visul de a ajunge cu echipa în Champions League. Echipa a mers din rău în mai rău şi acum este în liga secundă, sperând să revină în prim plan.

George Copos a fost patronul Rapidului între 1992 şi 2013. La trei ani după ce omul de afaceri a plecat de la Rapid, clubul a intrat în faliment, însă a reuşit să treacă prin toate ligile şi să revină în elita fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!