Sport

STEAUA. Lovitura de FINAL. GREII au refuzat negocierile!

STEAUA. Valeriu Argăseală a declarat după Comitetul Executiv că această săptămînă şi-o va dedica exclusiv finalizării negocierilor cu jucătorii care intră în ultimele şase luni de...
18.12.2014 | 00:18
STEAUA Lovitura de FINAL GREII au refuzat negocierile
ADVERTISEMENT

STEAUA. Valeriu Argăseală a declarat după Comitetul Executiv că această săptămînă şi-o va dedica exclusiv finalizării negocierilor cu jucătorii care intră în ultimele şase luni de contract cu Steaua, Însă FANATIK.RO a aflat că preşedintele clubului din Ghencea s-a lovit de refuzul fotbaliştilor care l-au anunţat că preferă să discute cu el pe tema acestui subiect abia după sărbătorile de iarnă atunci cînd echipa se va reuni pe 7 ianuarie.

STEAUA. Suporterii roş-albaştrilor stau cu sufletul la gură. Arlauskis, Sănmărtean, Szukala, Prepeliţă şi Latovlevici nu au semnat nici pînă la această oră prelungirea contractului cu Steaua şi nici nu o să o mai facă, cel puţin în acest an. Motivul? Deşi Argăseală a vrut să rezolve problema respectivă în această săptămînă, FANATIK.RO a aflat că preşedintele clubului din Ghencea s-a lovit de refuzul propriilor jucători care l-au anunţat că doresc să discute pe tema acestui subiect abia după Revelion. Însă, în acel moment clubul va sta doar la mîna acestora, deoarece după 1 ianuarie ei vor intra în ultimele şase luni de contract cu echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

argaseala-valeriu

Strategie sau stîngăcie?

STEAUA. În aceste condiţii, FANATIK.RO a luat legătura cu apropiaţi ai roş-albaştrilor care au comentat situaţia actuală. “Normal că este un mare dezavantaj faptul că jucătorii nu au semnat pînă acum prelungirea contractelor, deoarece după 1 ianuarie ei se vor prezenta la negocieri de pe o altă poziţie. Din acel moment ei pot semna cu o altă echipă oricînd un precontract, care se va putea activa din vară, şi îl pot anunţa pe preşedintele clubului că mai rămîn la Steaua doar şase luni. Sau pot veni chiar ei cu o ofertă de transfer încă din această iarnă pentru Gigi Becali, iar clubul dacă nu doreşte să îi piardă gratis va fi nevoit să o accepte. Totodată ar mai fi şi o altă variantă. Dacă Gigi Becali nu mai este dispus să îi ţină pe toţi cei cinci jucători din cauza contractelor foarte mari pe care le au, nu? V-aţi gîndit la lucrul acesta? Poate chiar el a tras intenţionat de timp pînă acum, deoarece în mod sigur şi-a făcut nişte calcule financiare”, a încheiat cursa respectivă.

Giedrius+Arlauskis+FC+Steaua+Bucuresti+v+PFC+oEWMEc1e7rfl

“Am fost sunat de Argăseală, dar acum n-am timp”

STEAUA. FANATIK.RO a încercat să afle cam ce au de gînd cei cinci jucători care de la 1 ianuarie vor intra în ultimele şase luni de contract cu Steaua. Impresarul lui Arlauskis a mărturisit că, după ce FANATIK.RO a dezvăluit în exclusivitate că a fost la Bucureşti, la meciul cu Dinamo Kiev, dar nu a mai discutat cu Valeriu Argăseală, ulterior preşedintele Stelei l-a contactat telefonic. “M-a sunat domnul Argăseală a doua zi după ce am dat acele declaraţii la voi. S-a scuzat şi mi-a spus că a fost prins cu organizarea meciului cu ucrainenii. Mi-a transmis că ar dori să ne vedem cît mai repede posibil, dar i-am zis că acum am şi eu nişte treburi de rezolvat şi cred că cel mai bine este să ne vedem de sărbători. Oricum i-am spus că Arla va fi un băiat corect şi nu va semna cu altă echipă fără să îl anunţăm pe dumnealui primul dacă îi acceptăm sau nu oferta de prelungire“, ne-a spus Istrati.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Prepe a primit primul vacanţă

STEAUA. Andrei Prepeliţă a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Stelei în sezonul de toamnă, iar Valeriu Argăseală a încercat în aceste zile să rezolve cu mijlocaşul clubului din Ghencea problema prelungirii contractului. Însă a avut surpriza să constate că jucătorul plecase deja în vacanţă în străinătate, iar întîlnirea au stabilit-o după sărbători, cînd echipa lui Costel Gâlcă se va reuni. “Prepeliţă trebuie să fie cap de listă pentru discutarea prelungirii contractelor. Acest lucru trebuia făcut încă de acum două luni, nu la sfîrşitul lunii decembrie cînd te trezeşti că nu mai poţi da de fotbalişti din cauza faptului că mulţi pleacă în vacanţe. Oricum dacă Prepe nu se va înţelege cu Steaua, în ţară nu va mai juca la nici o echipă”, ne-a spus o sursă din cadrul clubului.

1692963_w2

“Szukala şi Sănmărtean vor alege ce e cel mai bine pentru ei”

STEAUA. Nu sînt clare nici situaţiile lui Lucian Sănmărtean şi Lukasz Szukala. FANATIK.RO a aflat că, la rîndul lor, şi cei doi jucători i-au transmis lui Valeriu Argăseală că vor discuta concret cu cărţile pe faţă după perioada sărbătorilor de iarnă. Între timp, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că îi doreşte în continuare la Al Hilal pe cei doi, dar că niciodată nu se va opune dorinţelor acestora. “Eu îi vreau pe amîndoi la echipa mea. Dacă ei doresc să îşi prelungească contractele cu Steaua, atunci este foarte bine, deoarece dorinţa lor trebuie respectată. Însă, dacă vor alege să vină la echipa mea, atunci e şi mai bine pentru mine. Dar, pînă atunci, cei doi sînt jucătorii Stelei şi nu are rost să mai vorbim foarte mult pe acest subiect”, a spus Reghe zilele trecute într-o emisiune televizată.

ADVERTISEMENT

5461e4d5682ccf6303c9d44c

“Lui Lato nu i s-a propus prelungirea”

STEAUA. Impresarul lui Iasmin Latovlevici, Florin Iacob, a dezvăluit că jucătorului nu i s-a propus pînă la această oră nici o prelungire de contract, iar în aceste condiţii deja îi caută altă echipă. “Nu se discută nimic. Încercăm să găsim soluţii care să fie bune pentru club în primul rînd, apoi şi pentru el. Categoric, dacă e o ofertă care să mulţumească clubul şi pe Iasmin, ar fi preferabil să plece. Dacă nu, îşi continuă contractul pînă în vară la Steaua. Deocamdată nu s-a propus prelungirea”, spune Iacob.

Ofertele pe care le au stelişti

Arlauskis- Arsenal şi două echipe din Italia

Suukala – Al Hilal şi Lazio

Prepeliţă-Legia Varşovia şi Steaua roşie Belgrad

Sănmărtean -Al Hilal

Latovlevici- Dinamo Zagreb

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Victor Ponta, MESAJ ULUITOR pentru noul preşedinte al PNL