Fotbal intern

DINAMO. Primul dezertor! “PLEC! Nu-mi stă mintea la fotbal! Am probleme în familie”

DINAMO. Wanderson Miranda, unul dintre titularii lui Stoican trimis la echipa a doua, vrea să părăsească formaţia din Ştefan cel Mare. Mijlocaşul în vîrstă de 24 de ani, trimis la echipa a...
06.11.2014 | 10:24
DINAMO Primul dezertor PLEC Numi sta mintea la fotbal Am probleme in familie

DINAMO. Wanderson Miranda, unul dintre titularii lui Stoican trimis la echipa a doua, vrea să părăsească formaţia din Ştefan cel Mare. Mijlocaşul în vîrstă de 24 de ani, trimis la echipa a doua a clubului după eşecul din Cupa României, cînd au fost eliminaţi de CS Mioveni, anunţă că va părăsi clubul pentru a fi alături de familia sa.

“Nu-mi mai stă mintea la fotbal!”

DINAMO. Probleme personale par să-l fi răpus pe Miranda. Acesta vrea să se întoarcă în ţara natală pentru a fi alături de familia sa, mai ales că necazurile nu-i dau pace. “Am fost trimis la echipa a doua pentru că am unele probleme în familie, sînt chestii personale, pe care nu le pot spune. Voi juca la Dinamo II pînă luni, pentru că avem meci sîmbătă şi vreau să ajut echipa, apoi mă voi decide dacă voi mai rămîne în România sau nu. Sincer, îmi doresc să rup contractul cu Dinamo, să merg la familia mea şi să fiu liniştit. Nu m-am certat cu nimeni aici, însă nu-mi mai stă mintea la fotbal. Va fi strict decizia mea, probabil voi sta o perioadă acasă şi după voi hotărî ce voi face”, a declarat Miranda pentru FANATIK.RO.

105_logo (1)

“Îi ştiu problemele, vom vedea ce se va întîmpla!”

DINAMO. Antrenorul “cîinilor” nu este străin de situaţia mijlocaşului. Contactat de FANATIK.RO, Stoican a declarat că l-a trimis pe brazilian la echipa a doua a clubului sperînd într-o resuscitare a sa: “Miranda se pregăteşte în continuare alături de Dinamo II, am înţeles că s-a antrenat normal acolo şi a avut evoluţii bune. Mi-a povestit de multe ori despre probleme sale, asta este, peste tot sînt astfel de cazuri. Voi avea o discuţie cu el în zilele următoare să vedem dacă va mai continua la Dinamo sau nu”.

miranda

 

 1 sezon a mai evoluat Wanderson Miranda a mai evoluat în România, la Corona Braşov.

234 de minute a evoluat brazilianul la Dinamo

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!