Exclusiv. Prima reacție a Anamariei Prodan după ce a aflat că finul ei este internat la ATI

EXCLUSIV FANATIK
Ciută Cerasela   
în HotNews
24/11/2020, 18:47
Exclusiv. Prima reacție a Anamariei Prodan după ce a aflat că finul ei este internat la ATI EXCLUSIV FANATIK
Anamaria Prodan. Sursa foto: captura Digisport

Anamaria Prodan este îngrijorată de starea de sănătate a lui Cristi Voicu, unul dintre finii săi și prieten de familie al vedetei. Impresara a declarat pentru FANATIK că starea lui de sănătate este mai bună.

Soția lui Laurențiu Reghecampf ține legătură cu toți cei 78 de fini, de cununie, dar și de botez, pe care îi are, chiar dacă pare un lucru imposibil. Anamaria Prodan a stat cu inima strânsă când a aflat că ruda lor este internată la secția de ATI a Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

„Finul este mult mai bine acum. Am avut ceva emoții. Îl așteptăm repede acasă sănătos”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Anunțul despre infectarea cu noul coronavirus făcut pe Facebook

Cristi Voicu se află internat în spital, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar acum se află sub supravegherea medicilor. Finul lui Laurențiu Reghecampf este cel care a organizat turneul naționalei României din Antalya în 2016, dar și mai multe meciuri amicale ale lui FCSB.

„Pentru prietenii mei adevărați, care se gândesc la cea mai grea perioadă prin care trec, vă mulțumesc și iertați-mă dacă pe unii v-am repezit fiind în stările cele mai groaznice.

Va asigur că sunt un luptător și voi învinge. Viața îți testează câteodată forța și îi selectează pe cei mai puternici. Vom fi cât de curând posibil împreună, prieteni”, a scris Cristi Voicu pe Facebook.

Închide ×