Life

Exclusiv. Prima reacție a Claudiei Pătrășcanu, după ce Bianca Drăgușanu a făcut-o mincinoasă nerușinată: “Să se uite la filmulețe și vorbim”

23.02.2021 | 14:53
Exclusiv Prima reactie a Claudiei Patrascanu dupa ce Bianca Dragusanu a facuto mincinoasa nerusinata Sa se uite la filmulete si vorbim
Claudia Pătrășcanu îi răspunde Biancăi Drăgușanu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Se încing spiritele între Claudia Pătrășcanu (42 ani) și Bianca Drăgușanu (38 ani). După ce blondina a declarat, luni seară, în emisiunea Xtra Night Show, că fosta parteneră a lui Gabi Bădălău este duplicitară, cântăreața Claudia Pătrășcanu reacționează.

Gabi Bădălău a stârnit tsunami în inimile celor două femei din viața lui. În timp ce Claudia Pătrășcanu își strigă disperarea în instanță și pe canalele media și spune despre ei că este un tată neglijent, care își pune copiii în pericol și îi implică în escapadele lui amoroase, Bianca Drăgușanu, cea cu care fiul baronului de Giurgiu ar fi trăit clipe intense în Maldive, în Dubai și în locații de lux din România, îi ia apărarea.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, în război din cauza lui Gabi Bădălău

“E aberantă, toată lumea se drogheză, toată lumea e manipulată, toată lumea e cumpărată. S-a dus omul (n.r. Gabi Bădălău) și a făcut testul…  Minte cu o nerușinare și un teatru pe care nici voi nu îl mai credeți. Femeia asta minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber. Se bate cu pumnul în piept că e mamă și scriitoare, mai nou, și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva.

Cum este și ea mamă de copil și eu sunt, la rândul meu, mamă de copii. Niciodată nu ne-am pus în ipostaze în care să compromitem copiii. Ea de doi ani vorbește singură. Doamne ferește de așa ceva! Să ajungi să spui aberațiile astea într-un context în care ea îmi dă mesaje, romane, de nici nu am timp să le citesc. Ea are dublă personalitate. Vrea să mă avertizeze pe mine cât de rău este el (n.r Gabi Bădălău), dar pe mine nu mă intersează. Nu ai cum să faci schemele astea decât dacă ai mult timp liber. Ei i se dau soluții, dar ea în loc să găsească rezolvare găsește alte probleme”, a spus Bianca Drăgușanu, luni, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu îi răspunde Biancăi Drăgușanu după ce a făcut-o mincinoasă nerușinată, în direct, la TV

Contactată de FANATIK, cântăreața Claudia Pătrășcanu a declarat că nu își dorește să mai intre în jocul pus la cale de fostul partener de viață și de persoanele din viața lui.

“Nu vreau să intru în jocul lor, a fost suficient că am intrat și nu am făcut bine. Asta vor. Să se uite la filmulețe, să vadă ce face și apoi stăm de vorbă”, a declarat Claudia Pătrășcanu, exclusiv, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, discuții indecente de față cu copiii?

Schimbul de replici și înțepături dintre două a început după ce copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău ar fi asistat la mai multe conversații indecente între tatăl lor și Bianca Drăgușanu, cu care ar avea o relație amoroasă tumultoasă.

“Am tot așteptat și aștept în continuare sa sesizeze autoritățile acestui stat, ceea ce se întâmpla cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021,ora 17.00, copiii au fost luați de către tatăl lor de acasa, fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima dată. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit sa facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălău!
Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl care nu era de găsit. Duminica, ora 18.30….. copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s-a întamplat în acel weekend: tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și au dorit sa o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere Buc-Constanta, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări”, scria Claudia Pătrășcanu pe Facebook, după ce Nicolas și Gabriel au petrecut weekendul de Valentine’s Day, cu tatăl lor, Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT