News

EXCLUSIV Prima reacție a lui Ionuț Chirilă, după ce fratele său a recunoscut că a lovit un bărbat. Ce spune despre Tudor

28.03.2019 | 11:53

Ionuț Chirilă a avut o primă reacție, pentru Fanatik, după ce fratele său, Tudor Chirilă, a recunoscut că a lovit un bărbat. Incidentul s-a petrecut miercuri, în centrul Capitalei, și a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare și nu numai.

EXCLUSIV Prima reacție a lui Ionuț Chirilă, după Tudor a lovit un bărbat

„Am participat la eveniment. Tot ce a fost de spus a spus Tudor. Tot ce a zis el este adevarat, iar eu, ca frate al lui, imi rezerv dreptul de a nu comenta mai mult, pentru ca orice as spune s-ar interpreta ca fiind subiectiv”, a declarat Ionuț Chirilă, pentru Fanatik.

Pe Facebook, Tudor Chirilă a povestit pe larg ce s-a întâmplat. Era cu fratele său, Ionuț, pe o bancă când un bărbat s-a oprit în fața lor și l-a întrebat pe Tudor ce ideologii are, conform spuselor artistului. Discuția a degenerat și s-a ajuns la lucruri mult mai grave.

Ionuț Chirilă a vorbit, pentru Fanatik, despre incidentul de miercuri., în care a fost implicat Tudor Chirilă.
Ionuț Chirilă a vorbit, pentru Fanatik, despre incidentul de miercuri., în care a fost implicat Tudor Chirilă.

Injurii la adresa tatălui celor doi frați

„Injuriile şi minciunile la adresa lui taică-miu au pus capac, nu m-am mai putut stăpâni şi i-am tras două palme. Am avut sentimentul că le aştepta (nu pare genul de om care să stea să fie pălmuit) şi chiar l-au bucurat pentru după aceea a continuat să fie agresiv. Am devenit şi împuţit, jegos, nespălat, o scursură, mă trag din securişti, alte înjurături nedemne de a fi reproduse. Mi-a promis că merge la IML să-şi scoată certificat, i-am răspuns că ar trebui să se dea cu capul de mulţi pereţi sau să se lovească singur ca să poată obţine măcar o oră. M-a înjurat ca la uşa cortului, apoi l-am lăsat acolo aşteptând poliţia care cred că a şi sosit”, a povestit Tudor Chirilă.

În apărarea sa a sărit jurnalista Cristina Țopescu. „Asta cu tatăl meu am auzit-o și eu pe fb de multe ori. Dacă l-aș avea în față pe cel care îndrăznește să facă vreo referire la tatăl meu, recunosc aici, public, că i-aș trage câte palme aș putea eu. Dacă aș fi bărbat, s-ar lăsa cu pumni. Recunosc, îmi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinți, nu îngeri, nu putem întoarce celălalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele”, a spus Cristina Țopescu.