EXCLUSIV. Prima reacţie după tragerea la sorţi: "Ne interesează cupele europene, dar avem nevoie de 6-7 transferuri rapid!"

Astra Giurgiu şi-a aflat adversara din turul doi preliminar din Liga Europa. Giurgiuvenii vor evolua împotriva învingătorilor din duelul Zira sau Differdange.

Antrenorul Astrei, Edi Iordănescu, a vorbit pentru FANATIK.RO despre tragerea la sorţi: "Am urmărit cu interes tragerea la sorţi. Mă interesează meciurile din cupele europene, însă mă îngrijorează situaţia de acum a echipei. Primul meci oficial din cupele europene va avea loc peste trei săptămâni".

"Suferim la calitate şi cantitate. Nu avem niciun atacant în lot"

Edi Iordănescu spune că sunt multe lucruri de pus la punct la Astra Giurgiu şi aşteaptă 6 sau 7 transferuri cât mai rapid:

"Situaţia echipei mă împacientează. Avem nevoie de mai mulţi jucători. În acest moment, avem mulţi tineri în lot. Sunt copii în care cred şi care au potenţial. Dar ei au nevoie de timp şi trebuie să crească lângă jucători consacraţi. Nu pot să sară anumite etape.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

E nevoie cu 6-7 jucători, suferim la calitate şi cantitate. Avem mai multe posturi neacoperite, nu avem niciun atacant în lot. Peste 3 săptămâni este primul joc oficial. 

Este o mare problemă că jucătorii vor veni târziu, dar e şi mai mare problemă că nu avem timp să omogenizăm echipa. Dar eu am încredere în promisiunile conducerii şi trebuie să ne mişcăm repede pentru a nu rata începutul de sezon".

Astra Giurgiu se află în aceste zile în cantonament. Situaţia este dificilă la echipa giurgiuveană. Edi Iordănescu are 16 jucători în lot, doar 9 dintre ei fiind jucători cu experienţă la cel mai înalt nivel.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969