Fotbal intern

“N-am vorbit cu antrenorul, nu ştiu cine m-a vrut!”

Laurenţiu Reghecampf a anulat antrenamentul de aseară, supărat fiind că transferul lui Ionuţ Neagu s-a făcut peste capul său, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK. Mai mult,...
03.09.2013 | 10:32
Nam vorbit cu antrenorul nu stiu cine ma vrut
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a anulat antrenamentul de aseară, supărat fiind că transferul lui Ionuţ Neagu s-a făcut peste capul său, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK. Mai mult, tehnicianul pare tentat să plece de la Steaua. Prins la mijloc în această situaţia, mijlocaşul adus de la Oţelul Galaţi, a oferit azi primele declaraţii pentru FANATIK. “Îmi pare rău pentru tot ce s-a întîmplat, pentru că eu chiar nu vreau să fiu implicat în niciun scandal. Tot ce ştiu este că am semnat cu Steaua, iar în momentul ăsta îmi fac bagajele ca să vin în Bucureşti. Am fost anunţat că trebuie să mă prezint la antrenamentul de diseară”, a declarat Neagu.

Fostul fotbalist al Oţelului a surprins prin faptul că încă nu a avut nicio discuţie cu antrenorul Stelei, dar susţine că nu îl priveşte cine anume l-a dorit în Ghencea. “De cînd am plecat ieri de la Galaţi şi am venit la Bucureşti să fac vizita medicală şi nici pînă la această oră nu am avut nicio discuţie cu antrenorul Reghecampf. Dacă mi se pare ciudat sau nu, nu ştiu ce să mai zic, deoarece, vă rog să mă credeţi, nu-mi convine situaţia în care sînt acum. Nu e vorba că nu mă simt bine, dar nu vreau să mai discut despre subiectul ăsta. De fapt, sincer îţi spun, nici nu mă interesează cine m-a dorit la Steaua. Tot ce pot să spun e că de ieri seara sînt jucătorul acestei echipe. Sper să am azi o discuţie cu domnul Reghecampf pentru a lămuri situaţia“, a completat mijlocaşul.

ADVERTISEMENT