Fotbal intern

EXCLUSIV / Primul transfer făcut de “Vamă” la Rapid!

Planurile noului Rapid, cel construit de Dinu Gheorghe, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.RO, sînt concretizate de primul transfer de marcă realizat de fostul preşedinte al Astrei! "Vamă"...
30.11.2014 | 15:20

Planurile noului Rapid, cel construit de Dinu Gheorghe, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.RO, sînt concretizate de primul transfer de marcă realizat de fostul preşedinte al Astrei! “Vamă” şi Ioan Niculae, patronul vicecampioanei, au căzut la un numitor comun pentru cedarea lui Alexandru Ioniţă la Rapid pentru următoarele şase luni! “Toate detaliile au fost perfectate, mai lipsesc doar semnăturile, însă acestea sînt doar formalităţi ce vor fi îndeplinite la sfîrşitul turului”, au precizat surse din anturajul Rapidului.

Citeşte şi: SUPER transfer la Rapid! “Vin în ianuarie!”

Înainte de concretizarea transferurilor lui Costin Lazăr, Daniel Niculae, Alexandru Ioniţă I şi Cristian Săpunaru, oficialii giuleşteni au reuşit acontarea ultimului fotbalist aplaudat de tribunele stadionului “Valentin Stănescu”. Conform surselor din anturajul formaţiei giuleştene, Dinu Gheorghe a reuşit acontarea lui mijlocaşului Alexandru Ioniţă II (19 ani) pentru returul campionatului. “Este un jucător de care avem nevoie! Preşedintele Rapidului a văzut că jocul slab prestat de giuleşteni este cauzat de lipsa unui om la mijlocul terenului care să fie capabil să scoată un adversar din joc şi să ofere pasa decisivă. Chiar dacă nu s-a acomodat la Astra Giurgiu, Ioniţă rămîne unul dintre cei mai apreciaţi tineri din Liga 1”, au precizat pentru FANATIK.RO sursele din cadrul echipei giuleştene.

Ionita_00000

Rămîne definitiv în Giuleşti!? “Avem opţiuni de cumpărare”

Transferat la Astra contra sumei de 500.000 euro plus TVA, Alexandru Ioniţă a traversat o perioadă nefastă la Astra Giurgiu, lipsa de experienţă trimiţîndu-l pe acesta pe banca de rezerve. “Astra nu putea să mizeze pe tineri, patronul doreşte performanţă. Din păcate, aceasta nu a venit, echipa suferă în continuare”, au explicat surse din anturajul giurgiuvenilor motivul pentru care Ioniţă II a evoluat sporadic la vicecampioana României. Se pare că Dinu Gheorghe s-a folosit de acest aspect în negocierile cu patronul Astrei şi a rămas ca cele două părţi să stipuleze că jucătorul rămîne la Rapid dacă se achită suma plătită de Astra. “Din ce ştim, Alexandru Ioniţă poate fi răscumpărat de Rapid, există clauză de cumpărare. Cert este că o să ne ajute pentru cel puţin şase luni, avem nevoie de el. E cel mai bun decar din ultima vreme, exceptîndu-l pe Pancu, care poartă numărul zece din conjunctură, după despărţirea de Ioniţă II”, au precizat apropiaţii lui “Vamă”.

Citeşte şi: “Vamă”, patron la Rapid!? “Vreau să cumpăr acţiuni!”

FOTBAL - CUPA ROMANIEI - RAPID - CEAHLAUL

Şi-a tatuat dragostea pentru Rapid

Plecarea subită a lui Alexandru Ioniţă la Astra Giurgiu la finalul turului de campionat ediţia 2013/2014 a inflamat spiritele la Rapid! Galeria giuleştenilor a criticat atît decizia conducerii de a-l ceda pe cel mai bun jucător al echipei, cît şi pe jucător pentru decizia luată. Într-un interviu acordat pentru FANATIK.RO (vezi detalii AICI), fotbalistul de 19 ani a clarificat situaţia. Mai mult, fotbalistul şi-a tatuat, în dreptul inimii, un tatuaj care să arate ataşamentul etern faţă de Rapid!

_-_poza-crop-0x0-upl_-_photos_-_-articles_29919_37723

21 de partide a apucat să joace Alexandru Ioniţă pentru echipa mare a Rapidului, reuşind să înscrie şase goluri

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri