Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Propunere în direct pentru patronul FCSB. „Gigi, cât costă Cristea? Îl iau eu și-mi scot banii de 3 ori! E în top 3 fundași din România și tu-ți bați joc de el” Video

Horia Ivanovici i-a făcut o ofertă publică lui Gigi Becali pentru Iulian Cristea. Joyskim Dawa și Joonas Tamm, criticați dur după UTA - FCSB 3-1.
06.03.2023 | 11:48
Exclusiv Propunere in direct pentru patronul FCSB Gigi cat costa Cristea Il iau eu simi scot banii de 3 ori E in top 3 fundasi din Romania si tuti bati joc de el Video
1,3 milioane de euro e cota lui Iulian Cristea conform Transfermarkt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a analizat înfrângerea surprinzătoare a FCSB împotriva celor de la UTA. Moderatorul emisiunii l-a desființat pe Gigi Becali și i-a făcut o propunere inedită.

Horia Ivanovici, nou atac devastator la Gigi Becali: „Dă-mi-l mie, că îl cumpăr io!”

Fără antrenor, FCSB a surprins din nou cu alcătuirea primului unsprezece, iar imixtiunile patronului în alcătuirea echipei au fost din nou taxate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Horia Ivanovici a avut un mesaj dur pentru Gigi Becali, care l-a lăsat pe banca de rezerve pe Cristea, deși defensiva a gafat grav în mai multe rânduri: „Ce să mai înțeleagă amărâtul ăla de Cristea?! ‘Bă, Gigi, jur, pe cuvântul meu! Transmit public: Dă-mi-l mie, că îl cumpăr io! Da?’. Îl cumpăr cu ghilimele că sună atât de urât când spui cumpăr un fotbalist. Îl achiziționez”.

Jurnalistul e 100% convins că afacerea este una garantată, stoperul fiind jucător de echipa națională și a fost unul dintre căpitanii echipei: „Gigi, cât costă? Eu dau bani pentru Cristea! Îți fac ofertă! Îți fac o propunere publică și vorbesc serios acuma. Eu îl achiziționez pe Cristea. Dau banii eu pentru Cristea. Garantez că pleacă la altă echipă și-mi iau banii de trei ori pe el!”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, ofertă pentru Gigi Becali: „Eu dau banul jos pentru Cristea!”

Evaluat la 1,3 milioane de euro, Horia Ivanovici l-ar lua oricând pe fundașul central: „Fi-ți atenți, că eu nu glumesc acuma! ‘Gigi, fii atent! Îl vreau pe Cristea, io! Eu dau banul jos pentru Cristea”.

Horia Ivanovici consideră că Dawa și Tamm nu se pot ridica niciodată la nivelul lui Cristea și asta s-a văzut clar în meciul cu UTA: „Este cel mai bun sau în top trei fundași din România și-ți bați joc de el și-ți bați joc de el, joci cu Dawa, îl forțezi pe Tamm, marele Tamm, care săracu’ a fost ieri cum să spun….’.

ADVERTISEMENT

Joonas Tamm a avut un început de meci de coșmar. Cel mai bun jucător din 2022 în Estonia a trimis mingea în proprie poartă în minutul 14, când a încercat să respingă o centrare. Greșelile sale au continuat pe durata partidei, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Joyskim Dawa, cei doi fiind doi dintre cei mai slabi jucători ai FCSB și responsabili pentru toate cele trei goluri încasate.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. 

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT