Life

Exclusiv. Raluca Pastramă a retras plângerea penală făcută pe numele lui Pepe

24.11.2020 | 18:00
Exclusiv Raluca Pastrama a retras plangerea penala facuta pe numele lui Pepe
ADVERTISEMENT

FANATIK dezvăluie în exclusivitate că Raluca Pastramă a retras plângerea penală făcută pe numele artistului. Soția celebrului cântăreț a cerut ordin de protecție împotriva tatăl copiilor săi, însă la câteva zile distanță s-a răzgândit. Pe 24 noiembrie, cei doi au avut prima înfățișare, Pepe a fost la Tribunal pentru a depune contestație, însă procesul a fost anulat.

În familia Pascu se duce un război de când artistul a anunțat că divorțează de soția lui. Inițial, între cei doi părea că e liniște și pace, chiar dacă se despărțiseră, însă au apărut informații care îl incriminau pe Pepe, în primă fază, fiind acuzat că și-ar fi înșelat soția, după care au apărut zvonuri precum că și Raluca ar fi călcat strâmb, lucru care a dus la evenimentul agresiv dintre cei doi soți.

ADVERTISEMENT

După acest moment plin de tensiune fizică, Raluca Pastramă a depus plângere penală pe numele soțului ei, cerând un ordin de protecție, însă pare că s-a răzgândit și a retras plângerea penală făcută.

Informația a fost făcută publică și pe site-ul de instanțe, iar cheltuielile de judecată vor fi suportate exclusiv de către Raluca Pastramă, ea fiind cea care a și pornit întregul proces.

ADVERTISEMENT

”Ședință din 24.11.2020, ora: 14:00, la completul: Camera de Consiliu – 12

 Tip soluție: Ia act de renunțare la judecata

Soluția pe scurt:

 În baza art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedura civila, ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecata formulata Ministerul Public Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind pe reclamanta Pascu Raluca Florentina în contradictoriu cu pârâtul Pascu Nicolae Ionuț.

Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, și onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminita-Rodica.

ADVERTISEMENT

Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Judectoria Sectorului 2 București”, se arată în decizia instanței.

Pepe susține că soția l-ar fi înșelat

„Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume (…) din (…) în Poiana Brașov în complexul (…) și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens.

ADVERTISEMENT

La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene”, se arată în declarația artistului.

Cătălin și Andra Măruță au încercat să-i împace

Nașii celor doi foști soți au încercat în zadar să medieze conflictul dintre aceștia, cu toate că au avut discuții lungi și întâlniri dese pe seama subiectului.

Nici rudele n-au reușit să îi aducă la sentimente mai bune, deși chiar în urmă cu câteva luni cei doi au mai avut o despărțire secretă care s-a soldat cu o împăcare, după ce clanul Pastramă a intervenit.

ADVERTISEMENT
Tags: