Sport

EXCLUSIV / RAPID. Moraru nu a plătit salariile! A dat un nou termen jucătorilor!

UPDATE 23.01.15:30 / Deşi s-a deplasat în cantonamentul echipei feroviare din Grecia ca să stingă revolta din sînul formaţiei feroviare, Valerii Moraru a reuşit să îi înfurie şi mai mult pe...
23.01.2015 | 15:30
EXCLUSIV  RAPID Moraru nu a platit salariile A dat un nou termen jucatorilor

UPDATE 23.01.15:30 / Deşi s-a deplasat în cantonamentul echipei feroviare din Grecia ca să stingă revolta din sînul formaţiei feroviare, Valerii Moraru a reuşit să îi înfurie şi mai mult pe jucătorii Rapidului. Conform surselor FANATIK.RO, finanţatorul din Republica Moldova i-a rugat pe jucători să mai aibă răbdare o săptămînă pînă cînd li se vor vira salariile. “Moraru vrea să plătească salariile din drepturile TV, de aceea le promisese fotbaliştilor că în cursul acestei săptămîni îşi vor primi banii. Numai că, surpriză, LPF a amînat cu o săptămînă momentul în care vor vira sumele aferente cluburilor din drepturile TV. Aşa că şi Valerii Moraru i-a amînat pe fotbalişti”, au precizat apropiaţii patronului giuleştean. În ciuda unei noi amînări, elevii lui Cristi Pustai au dezvăluit că vor amîna cu şapte zile revolta anunţată. “Important e să ne luăm banii. Dacă săptămîna viitoare vor veni banii din drepturile TV şi noi nu ne vom lua salariile, vom ieşi în faţa suporterilor şi vom clarifica situaţia”, au precizat, sub protecţia anonimatului, fotbalişti ai Rapidului.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE 18:31 / Valerii Moraru a ajuns în cantonamentul Rapidului de la Xanthi, însă jucătorii au primit o nouă lovitură. Conform surselor FANATIK.RO, patronul Rapidului s-a dus direct la culcare, motivînd că nu se întîlneşte cu jucătorii pe motiv că este obosit. “Nu am primit nici un ban! Pînă la această oră nu a dat ochii cu noi! E strigător la cer”, au punctat sursele FANATIK.RO.

RAPID. În timp ce Valerii Moraru încearcă să explice prin cifre seci că Rapid se află pe drumul cel bun, jucătorii giuleşteni au apelat la FANATIK.RO pentru a relata calvarul prin care trec! “Înţelege cineva cum este să fii sunat de acasă, cînd tu eşti plecat, şi să fii întrebat <Eu ce pun pe masa?>? Vrem ca suporterii să fie alături de noi, nu este normal ce se întîmplă. Nici una dintre promisiuni nu a fost respectată, sîntem minţiţi în continuare. Atît de Dinu Gheorghe, cît şi de Valerii Moraru”, au precizat, nervoşi, fotbaliştii Rapidului.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Săpunaru, SCANDAL la ProRapid! “Vă bateţi joc!”

RAPID. Plecaţi din ţară fără bani, fotbalistul fără salariu devenind marcă înregistrată în Giuleşti, jucătorii echipei feroviare au anunţat, prin intermediul FANATIK.RO, că au luat decizia să se întoarcă de urgenţă în ţară sub formă de protest pentru că oficialii formaţiei din Grant nu şi-au respectat promisiunile financiare. “Sîntem mai mulţi jucători care au luat decizia să plecăm, miercuri sau joi, dacă banii nu ne sînt viraţi, deşi ni s-a transmis că patronul este pe drum spre Grecia pentru a ne vira salariile restante. Vrem să apelăm la grevă şi să nu ne mai antrenăm din cauza situaţiei, însă cel mai eficient mod de a atrage atenţia este să revenim în ţară. Nici compromisuri nu acceptăm, nu acceptăm doar un salariu”, au precizat jucătorii giuleşteni sub protecţia anonimatului.

372188_372188_captura_antrenament_Rapid

Apel către Moraru: “Ştiţi cum e?”

RAPID. Fotbaliştii giuleşteni nu au invocat altă problemă în cantonamentul din Grecia, aceştia fiind mulţumiţi de condiţii. “Răzvan Lucescu este cunoscut ca fiind un profesionist, cantonamentul a fost făcut cu ajutorul său, totul după rugăminţile lui Dinu Gheorghe. Singura problemă e că nu avem nici un ban. Nu noi neapărat, deşi nu este confortabil să ştii că nu ai nici un ban, ci mai degrabă familiile noastre. Noi dorim să îl întrebăm pe finanţatorul echipei dacă ştie cum este să nu ai bani. Ştiţi, domnule Moraru?”, şi-au continuat “tirul” fotbaliştii giuleşteni.

Citeşte: “Se alege praful de Rapid! Dinu pleacă fără remuşcări”

Tentativă de suicid la ProRapid?!

RAPID. Situaţia descrisă de jucători prin intermediul FANATIK.RO vine la două zile după ce angajaţii de la baza de pregătire ProRapid au anunţat că sînt decişi să intre în grevă dacă nu le vor fi plătite salariile! Iar un prim pas a fost făcut marţi, cînd angajaţii s-au prezentat la bază, au stat cîteva minute şi au plecat acasă! Mai mult, din cauza situaţiei instabile, la mijlocul săptămînii trecute a apărut zvonul că unul dintre angajaţii bazei a dorit, presat de situaţia financiară precară, să se arunce de pe una dintre clădirile echipei, însă informaţia nu a fost confirmată de sursele FANATIK.RO. “Nu ştim ca cineva să fi dorit să se sinucidă din cauza faptului că Moraru nu şi-a onorat restanţele financiare, dar situaţia e critică şi este posibil ca cineva să se fi gîndit la asemenea gesturi. Oare vă puteţi imagina cum ne simţim noi că nu avem ce să le punem pe masă copiilor?”, au declarat angajaţii pentru FANATIK.RO.

jean-bryan-boukaka-660x439

Boukaka, dat afară de la echipă

RAPID. Informaţia oferită în exclusivitate de către FANATIK.RO, care preciza faptul că Boukaka şi Kikas vor fi excluşi din lotul Rapidului a fost confirmată. În ciuda faptului că site-ul oficial al clubului feroviar a ţinut să dezmintă public informaţiile, Cristi Pustai l-a anunţat pe Boukaka, în cantonamentul din Grecia, că trebuie să îşi facă bagajele şi să părăsească echipa. “Nu mai am nevoie de serviciile tale. Eşti liber să pleci, noi nu mai contăm pe tine”, a fost mesajul tehnicianului giuleştean conform surselor din anturajul formaţiei feroviare.

80% din restanţele financiare susţine Valerii Moraru că a achitat angajaţilor de la Rapid

3,8 milioane ron este suma atribuită pentru salariile jucătorilor şi cheltuielile curente în perioada mai 2014-iunie 2015, conform calculelor finanţatorului giuleştean