ADVERTISEMENT
Carousel hot news

EXCLUSIV/ Rapid îşi cumpără atacant de la Levski

Acţionarii Rapidului sînt în continuare în căutarea unui vîrf care să aducă un plus formaţiei giuleştene, iar după mai multe discuţii şi analize video, aceştia s-au oprit asupra luiYuri...
Autor: Adrian Dumitru | 12.09.2013 | 13:29
EXCLUSIV/ Rapid îşi cumpără atacant de la Levski
Daniel Pancu se bucura dupa golul marcat alaturi de colegii sai.

Acţionarii Rapidului sînt în continuare în căutarea unui vîrf care să aducă un plus formaţiei giuleştene, iar după mai multe discuţii şi analize video, aceştia s-au oprit asupra luiYuri Fomenko (26 de ani) . Atacantul evoluează din 2011 la Levski Karlovo, în eşalonul al doilea din Bulgaria. Fomenko are 92 de partide jucate în tricoul lui Levski, reuşind să marcheze peste 20 de goluri. “Fotbalistul este foarte bun, vom merge sîmbătă să îl urmărim pentru că au derby-ul seriei. O să vină liber de contract pentru că are o clauză la club prin care poate să plece în orice moment”, au dezvăluit surse din cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul Mihăiţă Pleşan, care se antrenează zilele acestea cu giuleştenii, a refuzat propunerea acţionarilor de a semna un contract cu Rapid. “Nu s-au înţeles la bani, pentru că Zamfir şi Cristescu nu pot să-i ofere mai mult de 5.000 de euro pe lună, plus bonusuri”, au dezvăluit aceleaşi surse.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!