Sport

Rapid iese din insolvenţă! Moraru confirmă: “Aşa este!”

RAPID. Prima veste îmbucurătoare pentru fanii echipei feroviare! Valerii Moraru şi Dinu Gheorghe şi-au anunţat colaboratorii că la finalul campionatului vor scoate clubul din insolvenţă!...
09.01.2015 | 13:53
Rapid iese din insolventa Moraru confirma Asa este
ADVERTISEMENT

RAPID. Prima veste îmbucurătoare pentru fanii echipei feroviare! Valerii Moraru şi Dinu Gheorghe şi-au anunţat colaboratorii că la finalul campionatului vor scoate clubul din insolvenţă! “Planul decurge aşa cum ne dorim. Trebuie să ajungem la o înţelegere cu cîţiva creditori şi să plătim salariile la timp de acum înainte”, au precizat cei doi. FANATIK.RO a obţinut, în exclusivitate, confirmarea lui Valerii Moraru, finanţatorul Rapidului afirmînd că echipa din Grant urmează să iasă din insolvenţă la vară.

RAPID. În ciuda datoriilor curente pe care le are formaţia giuleşteană, oficialii echipei din Grant dezvăluie că Rapid este la un pas de ieşirea din insolvenţă, acest lucru urmînd să prindă contur în vară, la finalul campionatului. “În perioada următoare vor fi plătite datoriile şi se va ajunge la înţelegere cu creditorii principali pentru ca formaţia să poată să revină la normal. Singura problemă care rămîne de rezolvat sînt datoriile de 1 milion de euro către jucătorii străini, dar Dinu Gheorghe a dat asigurări că totul o să fie bine, pînă la vară se rezolvă”, au precizat apropiaţi ai lui Valerii Moraru.

ADVERTISEMENT

Citeşte: EXCLUSIV / Super transfer la Rapid! 

Moraru face anunţul anului! “În vară ieşim din insolvenţă!”

RAPID. Informaţiile prezentate de FANATIK.RO sînt confirmate de Valerii Moraru. Acţionarul formaţiei giuleştene precizează că deja s-au început demersurile pentru ieşirea din insolvenţă. “Este adevărat, avem în plan să scoatem clubul din insolvenţă la finalul sezonul! Însă noi ne dorim ca acest lucru să se înfăptuiască mult mai devreme. În fiecare zi purtăm negocieri cu diverşi creditori pentru stingerea datoriilor şi putem afirma că am făcut paşi importanţi pentru realizarea ieşirii din insolvenţă. Rapid este pe drumul cel bun, vom readuce această echipă acolo unde îi este locul, în prim planul fotbalului românesc”, a specificat Moraru pentru FANATIK.RO.

pustai-1

Invazie de fotbalişti la Rapid!? 15 jucători în trei zile

RAPID. Chiar dacă rezilierea contractelor tuturor jucătorilor de la Rapid i-a îngrijorat pe fanii echipei feroviare, Moraru dă asigurări că luni, la reunirea giuleştenilor, Cristi Pustai va avea la dispoziţie un număr important de fotbalişti, aproximativ 15 jucători fiind anunţaţi că vor semna cu Rapid în acest sfîrşit de săptămînă. “Am pus la cale o strategie care sînt convins că va da roade. Cred că sîntem singura echipă din lume care la jumătatea sezonului a schimbat aproape toată echipa. Important este că acum avem antrenor, avem preşedinte şi trebuie să alegem cu grijă jucătorii care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Luni, la reunirea echipei, domnul Pustai va avea la dispoziţie 20 de jucători. Toţi au jucat în primele ligi din Europa, sînt fotbalişti de valoare”, a precizat Moraru.

ADVERTISEMENT

Citeşte: EXCLUSIV / Încă un fotbalist, OUT din Giuleşti! “A făcut scandal!”

15.000 euro este salariul lui Dinu Gheorghe la Rapid, în timp ce Pustai cîştigă cu cinci mii de euro mai puţin