Fotbal intern

ULTIMA ORĂ: Rapid nu mai are patron! “A RENUNŢAT!”

UPDATE 16:34 / Contactat de FANATIK.RO, Zamfir a confirmat faptul că îşi va prezenta demisia: "Este adevărat, în cîteva zeci de minute voi semna. Mi-am pus avocaţii să redacteze actul şi...
ULTIMA ORA Rapid nu mai are patron A RENUNTAT

UPDATE 16:34 / Contactat de FANATIK.RO, Zamfir a confirmat faptul că îşi va prezenta demisia: “Este adevărat, în cîteva zeci de minute voi semna. Mi-am pus avocaţii să redacteze actul şi după ce-l primesc renunţ oficial la funcţia de administrator special al clubului”.

UPDATE 14:42 / Adrian Zamfir şi-a prezentat astăzi demisia din calitate de administrator special! Mai mult, finanţatorul va renunţa şi la acţiuni, care vor fi oferite gratis jucătorilor. “Îi va fi acceptată de către administratorul judiciar, sperăm doar să mai putem schimba cîte ceva”, au dezvăluit surse din cadrul conducerii.

UPDATE 13:55 / Tehnicianul Rapidului, Viorel Moldovan, a izbucnit la adresa lui Adrian Zamfir, Nicolae Cristescu şi Viorel Duru, chiar dacă a preferat să nu nominalizeze nici o persoană. “Pe mulţi aş vrea să îi calc în picioare, dar trebuie să fiu echilibrat! Sînt dezamăgit, frustrat, dar asta e! Dacă iau la puricat dosarele de licenţiere ale echipelor din Liga 1, sînt multe probleme. Chiar îmi vine să mă duc la vînătoare, să mă eliberez. Avem nevoie de un om potent financiar, nu putem să continuă aşa. am ajuns la final, ar fi cazul să se încheie această aventură pentru unii dintre noi”, a declarat Moldovan.

UPDATE 13:47 18.05.2014 / Nicolae Cristescu, unul dintre finanţatorii Rapidului, a declarat că Rapid a strîns banii necesari pentru cheltuielile aferente depunerii contestaţiei la TAS, aproximativ la 30.000 de euro. “Este o mare dezamăgire ce s-a întîmplat! Noi am prezentat toate sursele de plată şi de finanţare. O să devină un campionat comunal. 900.000 de euro este toată datoria Rapidului! Jucătorii ar trebuie să ne fie recunoscători care ne-am implicat! Am fost lăsaţi singuri, trebuiau să vină lîngă noi oameni cu bani. Nu înţeleg de ce toţi sînt porniţi împotriva unei echipe ca Rapid! Am băgat de trei ori mai mulţi bani la Rapid decît era preconizat! Este o motivaţie aberantă a celor de la Comisia de Licenţiere a FRF. Singura şansă a noastră este la TAS, am rezolvat problema banilor!”, a declarat acesta la Dolcesport.

UPDATE 00:10 / Situaţia tensionată în care se află clubul în acest moment a dat naştere unui adevărat război între jucători şi Adrian Zamfir. În timp ce oamenii din conducerea administrativă erau informaţi că Rapid nu va primi licenţa pentru a juca în Liga 1 în sezonul viitor, Zamfir se afla la Costineşti împreună cu partenerii de afaceri arabi, pentru a deschide un club de noapte!

La auzul acestor veşti, vestiarul giuleştenilor a luat foc, iar fotbaliştii au scandat mai multe minute împotriva lui Zamfir la ProRapid pentru a-şi descărca o mică parte a nervilor acumulaţi. “Noi sîntem distruşi de durere, că muncim şi promovăm pe burta goală, iar el sărbătoreşte la Costineşti?! Este ceva incredibil! Ne simţim ai nimănui!”, au răbufnit jucătorii în vestiar. Tensionat în declaraţii a fost şi Emil Dică: “Rapid nu a mai avut patron de cînd a plecat Copos! Sînt salarii care nu sînt plătite de luni multe, e şocant ce se întîmplă la club”.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

……………………………………………………………………………

UPDATE 21:50 / “Noi trebuie să cîştigăm etapele rămase şi să ne asigurăm promovarea pe teren. Dar vreau să-l întreb pe Adrian Zamfir cîţi bani a băgat în clubul ăsta. Dacă spui 50.000 de euro de cînd e la club, trebuie tăiat mult. Suferim noi şi aceşti suporteri minunaţi”, a declarat Emil Dică pentru FANATIK.RO.

UPDATE 21:25 / “Se pare că domnul Duru n-a jucat fotbal în viaţa lui, nu ştie ce înseamnă acest sport şi nu înţelege ce înseamnă fenomenul Rapid. Din cauza mea nu s-a luat licenţa?! Interesant… Vom merge la TAS. E a doua oară cînd ne cîştigăm dreptul pe teren de a juca în Liga 1 şi totuşi ei vor să ne bage în faliment”, a explicat şi Adrian Zamfir pentru FANATIK.RO.

UPDATE 20:55 “Am anticipat de mult problemele financiare care sînt la club, a fost o eroare din punct de vedere managerial. Concluzia e foarte simplă: Eu, Cătălin Mişu, rămîn alături de Rapid în orice ligă, nu conteză. Eu sînt rapidist de mic copil şi voi muri alături de acest club”, a declarat Mişu pentru FANATIK.RO.

UPDATE 20:50 / Finalul de sezon se decide iar la TAS! Conform surselor FANATIK.RO, Rapidul se va adresa TAS în speranţa că va obţine acolo dreptul de a juca în prima ligă!

UPDATE 20:40 / Nae Manea a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO: “Da, aşa este! Momentan nu pot comenta mai multe, fiindcă sînt supărat. Sîntem toţi la ProRapid, băieţii plîng, nu ne vine să credem. Este incredibil cum se doreşte să se distrugă un fenomen aşa rar ca Rapid. Este a doua oară cînd obţinem pe teren dreptul de a juca în Liga 1, iar acesta ni se refuză. Nu e normal să avem nişte semne de întrebare?”.

Rapid nu a primit licenţa pentru sezonul 2013-2014 al Ligii 1 din cauza datoriilor făcute în 2013! Toată situaţia este cauzată de problemele cu criteriul financiar din perioada pe care Adrian Zamfir a petrecut-o în fruntea clubului. Actualul patron al Rapidului nu a putut demonstra că poate plăti utilităţile şi tot ce este necesar pentru un club care joacă în Liga. Conform surselor FANATIK.RO, în zilele următoare va avea o conferinţă de presă în care conducerea va expune exact situaţia pe care o are clubul. Anunţul oficial privind interdicţia Rapidului de a promova se va face luni.

Contactate de FANATIK.RO, mai multe persoane din cadrul clubului au declarat, sub protecţia anonimatului: “Dacă nu am luat licenţa, înseamnă că Rapid intră în faliment. Suporterii trebuie să ştie acest lucru. Toată lumea e la ProRapid şi e supărată. Ne pare rău că din cauza neputinţei lui Zamfir nu putem evolua în Liga 1, unde ne-am cîştigat din nou dreptul de a juca, din punct de vedere sportiv! Sîntem sfîşiaţi de tristeţe”. 

Şeful de galerie cere intervenţia DNA-ului!

Trebuie să vină DNA-ul! Nu este normal să ni se distrugă istoria de 91 de ani din cauza dorinţei lui Duru de a face asta. Vom arăta că nimeni şi că nicio decizie nu va dezbina familia numită Rapid. Este o nouă dată care confirmă dorinţa altora de a distruge Rapidul. Dar noi nu am dispărut nici în vremuri mai grele. Momentan, este prematur să vorbim mai multe, dar la următorul meci vor vedea toţi şi vor înţelege ce înseamnă Rapid în fotbalul românesc“, a declarat Liviu Ungurean, liderul galeriei, pentru FANATIK.RO.

CS U a obţinut licenţa la apel

Pe de altă parte, CS U Craiova a obţinut licenţa la apel, conform unui comunicat de presă oferit de conducătorii oltenilor.

“Clubul Universitatea Craiova a primit licenţa pentru a evolua în sezonul următor în prima ligă. Vestea aşteptată de toţi craiovenii cărora le curge prin vene sînge alb-albastru a sosit: Ştiinţa lor are drum liber spre prima ligă. În această după-amiază, la ora 19:04, clubul nostru a primit comunicatul oficial din partea Comisiei de Licenţiere: Universitatea Craiova are dreptul de a evolua în prima ligă în sezonul competiţional 2014-2015. Universitatea Craiova îndeplineşte toate criteriile de licenţiere: sportiv, juridic, administrativ, financiar, de infrastructură.

Acum, nu ne rămîne tuturor decît să fim alături de alb-albaştrii în ultimele patru etape din play-off. Renaştem împreună!”

Tags: