Sport

EXCLUSIV / Rapid pregăteşte o BOMBĂ: Mitică, preşedinte

UPDATE 17:15 / "Moraru este un om foarte serios şi o să facă treabă bună la Rapid. Cu mine nu a vorbit nimeni şi nici nu sînt dispus să revin în fotbal deocamdată. Dar niciodată să nu spui...
13.08.2014 | 17:03
EXCLUSIV  Rapid pregateste o BOMBA Mitica presedinte

UPDATE 17:15 / “Moraru este un om foarte serios şi o să facă treabă bună la Rapid. Cu mine nu a vorbit nimeni şi nici nu sînt dispus să revin în fotbal deocamdată. Dar niciodată să nu spui niciodată. Nu există pe Pămînt om care să refuze o strategie deosebită, dar pentru asta trebuie să mă convingă cineva. Eu las mereu o portiţă deschisă, aşa sînt eu. În decursul anilor am ajutat de atîtea ani Rapidul, în spiritul legii, evident, dar aşa mult am fost de înjurat”, a declarat Dumitru Dragomir la FANATIK SHOW pe Look TV.

Vezi VIDEO:

Loading the player…

Chinul de aproximativ 400 de zile al fanilor rapidişti, care au supravieţuit la limită un an de zile în eşalonul secund, tinde să ajungă de domeniul trecutului. Pe lîngă încercările de acontare a unor fotbalişti cu experienţă şi care să aducă un plus de valoare actualului lot, Valerii Moraru se gîndeşte să facă o mutare de imagine şi să îl aducă în funcţia de preşedinte la Rapid pe Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF-ului.

Chiar dacă în momentul de faţă nu se poate face nici o schimbare la nivel de conducere din cauza impedimentelor pe care le presupune insolvenţa, în viitorul apropiat noul patron al grupării feroviare doreşte atît achiziţionarea a mai multor jucători cu un CV impresionant, cît şi a unor oameni cu experienţă şi relaţii în fotbal pentru consolidarea clubului la nivel administrativ. Prima funcţie vizată este cea de preşedinte al Rapidului, funcţie ocupată în prezent de Nicolae Manea, fosta glorie a Rapidului.

Cuplu de aur în Grant: Manea- Dragomir!

Planul, conform surselor din cadrul grupării giuleştene îi include atît pe Dumitru Dragomir, cît şi pe Nicolae Manea, care va rămîne în administraţia formaţiei feroviare. “În ciuda faptului că s-a zvonit intens că Manea urmează să fie destituit, Moraru nu are de gînd ca fosta glorie rapidistă să părăsească clubul. Ştie că este un om important pentru fanii Rapidului, însă locul său va fi luat de altcineva, cele mai mari şanse avîndu-le Dumitru Dragomir”, este dezvăluirea făcută în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Mitică e tranşant! “Vreau proiect serios!”

Contactat pentru a-şi exprima opinia pe marginea subiectului, Dumitru Dragomir nu a negat posibilitatea de a se alătura actualului acţionar majoritar, însă a explicat că doreşte un plan de redresare serios.“Pe domnul Moraru nu-l cunosc personal, dar, din ce am auzit de la lume, este un om foarte serios. Momentan, nu mă interesează să revin în fotbal, dar, dacă un patron îmi va prezenta un proiect serios, voi lua în considerare o eventuală ofertă. Iar cînd spun serios, nu mă refer la partea financiară a mea, ci la marketing, suporteri, stadion şi lot de jucători!”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, a lui Dumitru Dragomir.

Moraru confirmă FANATIK.RO: “Este o variantă”

Noul acţionar al Rapidului, Valerii Moraru, a confirmat informaţiile obţinute de FANATIK.RO, chiar dacă s-a arătat reţinut în a oferi mai multe declaraţii. “În momentul de faţă, este prematur să vorbim de lucruri concrete. Ne vom sfătui toţi cei implicaţi în acest proiect, ne vom gîndi şi vom lua cea mai bună soluţie. Domnul Dragomir este un om de fotbal care cunoaşte bine fenomenul, normal că îl luăm în calcul. Momentan, mă rezum doar la asta. Nu vreau nici să confirm detaliile, nici să le infirm. Eu îmi doresc tot ce este bine pentru echipa Rapid, asta e cel mai important”, a declarat acţionarul echipei feroviare.

dragomir-bun

 

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Tags: