Carousel hot news

EXCLUSIV. Primele transferuri în Grant! REVIN două nume grele

Rapid a reuşit să promoveze după numai un sezon în eşalonul secund. Începînd cu sezonul 2016-2017, giuleştenii se vor duela din nou cu Steaua şi Dinamo. ...
23.05.2016 | 00:02
ADVERTISEMENT

Rapid a reuşit să promoveze după numai un sezon în eşalonul secund. Începînd cu sezonul 2016-2017, giuleştenii se vor duela din nou cu Steaua şi Dinamo.

Iar în derby-uri nu te poţi face de rîs. Tocmai din acest motiv, conducerea clubului a întocmit o listă de transferuri. Pe care se regăsesc Daniel Pancu şi Ovidiu Herea, doi fotbalişti care şi-au demonstrat valoarea în Grant.

Atacantul are contract cu FC Voluntari pînă în vară, în timp ce mijlocaşul este liber de contract după ce s-a despărţit de Skoda Xanthi în iarnă. Pancu şi Herea vor reveni, astfel, la Rapid, în principal şi datorită lui Dinu Gheorghe, care are o relaţie aparte cu cei doi jucători.

ADVERTISEMENT

Vin aproape gratis la Rapid

Daniel Pancu este unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti care au evoluat vreodată la Rapid. Atacantul a cucerit un campionat, trei Cupe ale României şi două Supercupe, iar evoluţiile sale au ridicat întreg stadionul Giuleşti în picioare.

Fostul internaţional a impresionat prin devotamentul pentru culorile alb-vişinii şi nu s-a ferit niciodată să vină la Rapid deşi clubul se afla într-o situaţie dezastruoasă. Pancu a acceptat să joace chiar şi în liga secundă pentru gruparea feroviară, în sezonul 2013-2014. A părăsit Rapidul vara trecută, nemulţumit de situaţia din cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Herea a plecat din Giuleşti la şase luni după ce clubul a intrat în insolvenţă, la finalul ediţiei 2012-2013. Ambii vor reveni în Grant chiar dacă situaţia clubului este incertă şi nu vor avea pretenţii financiare exagerate.

242 de partide a jucat Pancu pentru Rapid. A marcat 76 de goluri

182 de partide a jucat Herea pentru Rapid. A marcat 45 de goluri

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri