Fotbal intern

EXCLUSIV / RAPID. “Vamă” a mai convins TREI jucători!

RAPID. Dinu Gheorghe şi-a informat apropiaţii că revirimentul formaţiei feroviare nu reprezintă o utopie şi chiar dacă este foarte greu, Rapid are şanse mari să scape de la retrogradare, mai...
10.01.2015 | 00:00
EXCLUSIV  RAPID Vama a mai convins TREI jucatori

RAPID. Dinu Gheorghe şi-a informat apropiaţii că revirimentul formaţiei feroviare nu reprezintă o utopie şi chiar dacă este foarte greu, Rapid are şanse mari să scape de la retrogradare, mai ales că actuala campanie de transferuri se anunţă senzaţională! Şi după anunţul mutării lui Marian Cristescu ( vezi detaliile în exclusivitate AICI) şi transferul fostului jucător de la CFR Cluj Thiago Lopes (detaliile AICI), FANATIK.RO anunţă, în exclusivitate, următoarele trei transferuri pe care le negociază conducerea formaţiei din Grant!

Zlatan+Ibrahimovic+Vincent+Laban+Inter+Milan+KytHdeY90Gml

Citeşte şi: EXCLUSIV / Nou transfer la Rapid! Din cupele europene, în Giuleşti! 

RAPID. Aflaţi în conflict cu Ioan Niculae, care nu mai doreşte să achite salarii mari jucătorilor, trei fotbalişti ai Astrei sînt decişi să părăsească vicecampioana României şi să vină în Grant! Vincent Laban, Sadat Bukari şi Seidu Yahaya sînt fotbaliştii care, alături de Marian Cristescu, au şanse foarte mari să ajungă în Giuleşti din această iarnă. Conform surselor FANATIK.RO, primii trei au avut deja discuţii cu preşedintele Rapidului şi au dat un răspuns pozitiv la oferta lui Dinu Gheorghe. “Toţi fotbaliştii care sînt doriţi la Rapid sînt jucătorii preferaţi ai lui Dinu Gheorghe din perioada în care activa la Astra Giurgiu”, au precizat sursele din interiorul Rapidului.

Aduşi la Rapid gratis!

RAPID. Cum Dinu Gheorghe nu doreşte să plătească nici un ban în schimbul celor trei, a rămas ca fotbaliştii să îşi rezolve situaţia contractuală cu formaţia giurgiuveană. “Niculae doreşte să scape de jucători, însă nu în orice condiţii. Dacă Marian Cristescu este în ultimele şase luni şi nu poate cere bani în schimbul lui, nu acelaşi lucru se întîmplă în cazul celorlalţi. Laban, Bukari şi Yahaya sînt puşi la vînzare cu preţul de 100.000 euro fiecare, dar toţi trei au restanţe financiare în jurul sumei dorite de Niculae. Credem că se ajunge la o înţelegere viabilă pentru toate părţile implicate”, au încheiat sursele FANATIK.RO.

Promisiunea lui Moraru: “Luni vor fi 20 de jucători”

RAPID. Finanţatorul Rapidului, Valerii Moraru, a confirmat că în acest sfîrşit de săptămînă se vor realiza mai multe transferuri care să menţină echipa feroviară în prima ligă. “Important este că acum avem antrenor, avem preşedinte şi trebuie să alegem cu grijă jucătorii care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Luni, la reunirea echipei, domnul Pustai va avea la dispoziţie 20 de jucători. Toţi au jucat în primele ligi din Europa, sînt fotbalişti de valoare”, a declarat Moraru pentru FANATIK.RO.

Bukari-autorul-golului-pentru-Astra-in-meciul-cu-Dinamo-Zagreb

Citeşte: EXCLUSIV / Alarmă pentru Pustai! “Vamă” vrea antrenor dinamovist!

Bukari şi Yahaya sînt extracomunitari

RAPID. Chiar dacă a anunţat o mare parte dintre jucătorii vizaţi pentru campania de transferuri, Dinu Gheorghe a omis să enumere şi jucătorii de la Astra. Pe lîngă situaţia neclară în care se află, preşedintele Rapidului se confruntă cu o problemă în transferurile lui Bukari şi Yahaya, cei doi fiind comunitari. Din cauza acestei situaţii, “Vamă” încearcă să găsească o formă legală pentru transferul celor doi, una dintre variante fiind împrumutul de la Astra pe o perioadă de şase luni. “Dinu Gheorghe o să găsească o soluţie, nu trebuie să vă faceţi probleme! La reunirea echipei vor fi aproximativ 20 de fotbalişti. Trebuie doar să îşi rezolve situaţia cu Astra, cei trei sînt de acord să vină la Rapid”, au afirmat apropiaţii preşedintelui giuleştean.

1,5 milioane euro este suma la care este cotat mijlocaşul Vincent Laban pe transfermarkt.de

1,4 milioane euro valorează Sadat Bukari conform aceluiaşi site de specialitate