ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Război în Craiova! “Rotaru? Îl doare mult! N-are decât o CLONĂ hidoasă”

Patronul clubului CS U Craiova, Mihai Rotaru a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO despre echipa lui Adrian Mititelu şi despre faptul că omologul său de la FC U a încercat în această...
Autor: Daniel Vlad | 01.09.2017 | 00:00
Război în Craiova!

Patronul clubului CS U Craiova, Mihai Rotaru a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO despre echipa lui Adrian Mititelu şi despre faptul că omologul său de la FC U a încercat în această dimineaţă o diversiune după ce a apărut pe piaţă informaţia că echipa nu va mai avea dreptul să folosească baza Aripile din Craiova (vezi DETALII).

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu nu a dorit să îi rămână dator, iar prin intermediul FANATIK.RO i-a dat o replică pe măsură.”Acţionarul de la Blue Lions este ultima persoană de pe planetă care este în măsură să vorbească despre Universitatea Craiova. Toată România ştie că el este patronul unei echipe fondate de Sandu Mircea în concubinaj cu Olguţa Vasilescu şi care pretinde în mod ruşinos că ar avea vreo legătură cu Universitatea Craiova”, spune Mititelu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Mititelu: “Îl doare mult renaşterea FC Universitatea Craiova”

“Îl doare renaşterea FC Universitatea Craiova sub noua societate U Craiova 1948 S.A. Îl doare şi faptul că am făcut rost de bani şi că a plătit sume mari de bani la procurori şi judecători pentru a-mi fura brandul Universitatea şi nu a reuşit. Însă cel mai mult îl doare faptul că nu a putut să pacălească suporterii Universităţii Craiova, cu excepţia câtorva sute de rătăciţi şi a câtorva sute de membri de partid.

Omul trăieşte într-o altă realitate când afirmă că el ar deţine însemnele clubului Universitatea. În realitate, Rotaru nu deţine decât o clonă hidoasă pentru care există mai mulţi oameni care o urăsc decât o susţin”, a încheiat acesta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!