Fotbal intern

STEAUA. Răzbunarea lui Raul Rusescu! “Se va face de RÎS!”

STEAUA. Gabi Mureşan a fost suspendat de Comisia de Disciplină 16 etape după ce l-a lovit cu cotul în pomete pe Raul Rusescu, în timpul partidei dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua, din etapa a...
12.01.2015 | 00:01

STEAUA. Gabi Mureşan a fost suspendat de Comisia de Disciplină 16 etape după ce l-a lovit cu cotul în pomete pe Raul Rusescu, în timpul partidei dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua, din etapa a 12-a a Ligii 1. În urma incidentului, atacantul roş-albaştrilor a suferit o fractură de os zigomatic şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală. Care a fost un succes, datorită medicilor de la Spitalul Militar. Din fericire, Rusescu a revenit relativ repede pe teren şi chiar a reuşit goluri importante cu Steaua, deşi a fost nevoit să poarte o mască. A primit, însă, o veste care l-a şocat chiar înainte să se întoarcă în iarbă. Comisia de Recurs a FRF a anulat suspendarea lui Mureşan, astfel că fotbalistul lui ASA Tîrgu Mureş a revenit pe gazon. Spre disperarea lui Raul!

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO KIEV, LIGA EUROPA (11.12.2014)

E oficial! Steaua s-a dus la TAS

STEAUA. Imediat, Raul Rusescu a anunţat că va face plîngere în civil contra lui Mureşan, iar eventuala sumă pe care ar cîştiga-o o va dona unor copii care au rămas cu sechele după ce au jucat fotbal. Mai mult, Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a anunţat că gruparea roş-albastră va merge la TAS împotriva mijlocaşului lui ASA Tîrgu Mureş. FANATIK.RO a aflat că dosarul a fost întocmit şi a fost trimis în Elveţia la începutul acestui an. Acum, părţile implicate aşteaptă ca oficialii Lausanne să stabilească data în care va avea loc prima înfăţişare. Mureşan riscă sancţiuni dure din partea TAS în cazul în care Steaua şi Rusescu vor avea cîştig de cauză.

AFAN va suporta jumătate din costurile memoriului

STEAUA. FANATIK.RO a stat de vorbă şi cu Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, care a anunţat de la bun început că va susţine demersul Stelei de a merge la Lausanne. “Da, aşa este, cei din Ghencea au înaintat memoriul la TAS! Vom fi alături de Raul în acest caz. Acum aşteptăm ca forul Tribunalul de Arbitraj să ne comunice o dată cînd să ne prezentăm la audieri. Am vorbit cu domnul Argăseală şi i-am comunicat că AFAN va suporta jumătate din costurile totale ale memoriului. Din ce ştiu, Mureşan se va apăra şi el, l-a angajat ca avocat pe Josep Vandellos”, a spus, pentru FANATIK.RO, Emilian Hulubei.

Emilian-Hulubei11

“Rusescu nu-l va lăsa să scape nepedepsit!”

STEAUA. Chiar dacă a revenit pe teren, Rusescu nu poate uita că a fost la un pas să rămînă fără un ochi din cauza lui Mureşan. Atacantul Stelei nu-l poate ierta pe mijlocaşul lui ASA că i-a pus cariera în pericol şi este hotărît să meargă pînă în pînzele albe pentru a-şi găsi dreptatea. “Nu ştiu dacă Raul a depus plîngere şi în civil. Dar eu am discutat cu el şi mi-a spus că nu va accepta ca Mureşan să scape nepedepsit. S-a creat un precedent periculos cu anularea acelei suspendări şi aşteaptă decizia TAS. Este important pentru noi să vedem cine a greşit”, a spus Hulubei pentru FANATIK.RO.

cottt

“Se vor face de rîs la TAS. Rusescu a revenit după trei săptămîni”

STEAUA. Contactat de către FANATIK.RO, Gabi Mureşan a comentat situaţia actuală dintre el şi Raul Rusescu. Am aflat de acest proces de la TAS, m-a anunţat şi pe mine avocatul. Însă aş vrea să punctez cîteva lucruri. În primul rînd, mă bucur că accidentarea lui Rusescu nu a fost atît de gravă, iar el a revenit pe teren după doar trei săptămîni. Apoi, o să încerc să mă interesez în ce calitate se implică cei de la AFAN în această problemă!? Nu ştiu ce doreşte sau mai bine spus ce urmăreşte Hulubei sau cine o mai fi în spatele acestei acţiuni, voi ştiţi? În legătură cu procesul de la TAS, eu pot doar să vă asigur că mă voi apăra. O să vedeţi că Rusescu şi Steaua se vor face de rîs cu acţiunea lor, deoarece la cum prezenta Valeriu Argăseală gravitatea faptului, atunci ziceai că Rusescu era aproape terminat. Însă el a revenit pe teren după doar trei săptămîni. Dar vă spun eu că asta înseamnă că el a făcut-o chiar şi mai devreme. Nu poţi să joci direct într-un meci, după o operaţie, fără să te antrenezi. Eu mi-am cerut scuze faţă de el, îmi mai cer şi acum încă o dată pentru accidentarea care i-am produs-o, dar cred că Raul este influenţat să meargă contra mea la TAS, a declarat Mureşan.

36 de zile a stat Rusescu departe de gazon după ce Mureşan l-a accidentat

6.000 de euro a costat operaţia la care a fost supus Rusescu în urma fracturii de os zigomatic

Tags: