Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Reacția elegantă a lui Sorin Cârțu după ce Mirel Rădoi a fost dat afară de la Al Tai: „Acolo greșește el!”. Video

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a comentat demiterea lui Mirel Rădoi după ce a fost în conflict cu antrenorul
20.05.2023 | 21:53
Exclusiv Reactia eleganta a lui Sorin Cartu dupa ce Mirel Radoi a fost dat afara de la Al Tai Acolo greseste el Video
Exclusiv. Reacția elegantă a lui Sorin Cârțu după ce Mirel Rădoi a fost dat afară de la Al Tai „Acolo greșește el!”. Video
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu nu a răsucit cuțitul în rana fostului antrenor al Universității Craiova, după ce a fost dat afară și de la Al-Tai din Arabia Saudită. Președintele oltenilor i-a transmis un mesaj lui Rădoi la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

Sorin Cârțu nu se bucură de problemele lui Mirel Rădoi: „Avea apărare modestă”

Sorin Cârțu nu îi poartă pică lui Mirel Rădoi și a comentat noul său eșec din Arabia Saudită: „Eh, îmi pare rău așa că nu a reușit. E antrenor român. Eu am așa reținerea mea cu el, dar știi cum e, la trecutul nostru ce să spun? Nu mă bucur niciodată pentru un rău al lui”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Fostul antrenor e de părere că Rădoi a avut un lot slab la dispoziție, cu mai multe probleme: „Eu întotdeauna mă uit la toate meciurile la rezumatele din Arabia Saudită. Și pe-ale lui și ale lui Contra. Lasă, frate! Avea apărare modestă, de multe ori juca după ureche. M-am uitat eu așa, ca așezare. Fac niște greșeli de te iei cu mâinile de cap! Îi prind niște faze dinastea aiuriți”.

Cârțu e de părere că Arabia Saudită nu e cel mai bun mediu pentru un antrenor tânăr: „E caracteristica lor acolo, se grăbesc. Un antrenor nu poate să vină să-și pună ideea în practică. Am văzut că regretă că a plecat de la Craiova. E unul dintre cele mai mari regrete din cariera asta a lui, nu prea mare. Că s-a grăbit”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, mesaj pentru Mirel Rădoi: „Aici a avut tot sprijinul”

Sorin Cârțu consideră că Mirel Rădoi a primit suport maxim din toate părțile la Craiova: „Exact așa s-a și întâmplat. El la Craiova a avut toate premizele să facă o reușită, chiar dacă era la momentul ăla și a făcut și el niște greșeli. Cu ieșirea din Cupa României la partida aia cu Ocna Târgu-Mureș. N-aveai voie acolo să nu câștigi și atunci ne-a luat un obiectiv.

Trebuia să aibă răbdare. Aici a avut tot sprijinul. Mult mai mare decât a avut la arabi. Am citit printre rânduri și acolo sunt exact greșelile lui. Prin ceea ce exprimă el, dialogul și răspunsurile pe care le dă la întrebările puse. Se vede”.

ADVERTISEMENT

Oficialul din Bănie are și un sfat pentru antrenorul Mirel Rădoi: „Dacă nu le rezolvă, n-o să câștige nimic niciodată și o să aibă probleme și în altă parte. În meseria de antrenor, parcă nu merg toate principiile pe care le ai în viață, cum îți conduci familia sau prietenia cu cineva”.

Rădoi a intrat în conflict cu mai mulți jucători ai Universității Craiova, pe care a decis să îi excludă din lot. Cârțu îi dă ca exemplu Manchester City: „Mai e și puțin așa, te mai întorci cu spatele. De Bruyne i-a spus lui Guardiola: ‘Taci, taci!’. Să vedem dacă nu îl bagă în finală! Sau în meciurile astea decisive pe care le are pentru campionat. 

ADVERTISEMENT

Aici e principiul: ‘Cum bă, tu vorbești, ridici glasul la mine?! Eu sunt jupânul!’. Eu am spus înainte. Ce principii ai tu cu familia, cu nevasta, copiii, nu merg toate în fotbal, mai ales când depinzi de niște bani care nu sunt ai tăi”. 

„I-am oferit absolut totul! Noi am fost mult mai alături de el decât arabii”

Sorin Cârțu are și o altă explicație pentru comportamentul și încăpățânarea lui Mirel Rădoi: „Am impresia că și situația asta a lui îndestulare financiară, așa cum zice el că are și să fie și mai mult, îi creează starea asta nu neapărat de confort, ci modul ăsta de a se comporta. 

El tot timpul scotea asta. Domne, eu am bani! Noi nu i-am pus la dispoziție? Pentru că s-au semnat niște OP-uri care nu știu dacă altă se semnau, dar pentru el s-au semnat. I-am oferit absolut totul! Noi am fost mult mai alături de el decât arabii. 

Maturitatea se face și din experiență. Câte momente au fost și în carierea mea și am peste 500 de meciuri doar în prima ligă și câte nu sunt de regret acum tot pe niște principii, care în fond erau serioase. Când le trec acum prin memorie, le regret. Nu poți să mergi așa pe principii radicale”.

Horia Ivanovici a pus punctul pe „i” și l-a întrebat direct pe Cârțu: „E catâr Mirel Rădoi? Că tu ai lucrat cu el…”. Președintele U Craiova nu s-a ferit de răspuns: „În comportamentul și deciziile lui, poate să fie și treaba asta”. 

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Ilie Dumitrescu a văzut fotografia cu Mayra și s-a emoționat: ”Da, e o...
Ilie Dumitrescu a văzut fotografia cu Mayra și s-a emoționat: ”Da, e o relație specială”
Sunt motive reale să ne îngrijorăm privind izbucnirea unui al Treilea Război Mondial,...
Sunt motive reale să ne îngrijorăm privind izbucnirea unui al Treilea Război Mondial, susține Aleksandr Lukaşenko
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu...
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu jumătate de echipă a lui Real Madrid”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
Dobânzi plafonate la creditele IFN. Cât a ajuns să dea înapoi Săndel, după...
Dobânzi plafonate la creditele IFN. Cât a ajuns să dea înapoi Săndel, după ce s-a împrumutat 35.000 de lei pe 5 ani
Ce au în comun cel mai înalt bărbat din lume și cea mai...
Ce au în comun cel mai înalt bărbat din lume și cea mai scundă femeie în viață. Ea îi încape în pantof
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Cine este noua amantă a lui Putin. Președintele Rusiei s-a îndrăgostit nebunește de...
Cine este noua amantă a lui Putin. Președintele Rusiei s-a îndrăgostit nebunește de ea
Simona Halep, vești bune în cazul de dopaj. Noi informații despre suplimentul folosit
Simona Halep, vești bune în cazul de dopaj. Noi informații despre suplimentul folosit
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Şocul anului, Ilie Năstase a recunoscut ce etnie are: E adevărat, şi sunt...
Şocul anului, Ilie Năstase a recunoscut ce etnie are: E adevărat, şi sunt mândru de asta!
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Cu ce trebuie să stropești ceapa, pentru a scăpa de viermi și insecte....
Cu ce trebuie să stropești ceapa, pentru a scăpa de viermi și insecte. Vei avea o recoltă bogată ca a grădinarilor pricepuți