Sport

Fotbalistul MOMENTULUI, IGNORAT! “NU m-au SUNAT”

Florin Andone, jucătorul care a impresionat lumea fotbalistică din Spania în urma duelurilor cu Sergio Ramos şi titanii din defensiva lui Real Madrid, este ignorat de către oficialii Federaţiei...
29.01.2015 | 00:01
Fotbalistul MOMENTULUI IGNORAT NU mau SUNAT

Florin Andone, jucătorul care a impresionat lumea fotbalistică din Spania în urma duelurilor cu Sergio Ramos şi titanii din defensiva lui Real Madrid, este ignorat de către oficialii Federaţiei Române de Fotbal! Atacantul de 21 de ani s-a destăinuit apropiaţilor că este dezamăgit de faptul că antrenorii primei reprezentative nu s-au gîndit să poarte măcar o discuţie particulară cu el.

Citeşte: Lista lui Iordănescu pentru Antalya! Convocări RECORD pentru Steaua

cordoba-real-madrid-1-2-romanul-florin-andone-a-avut-o-bara-la-1-1-114972

“Acest româno-spaniol este un diavol în careu” şi  “Cei care am fost la meci am putut vedea cu ochii noştri cum un puşti român, pe nume Florin Andone, a trimis un lob peste Casillas. Secundele au fost minute şi minutele au fost ore pînă ce balonul a lovit transversala şi am putut respira din nou. S-a făcut noapte şi a trecut o săptămînă de cînd Varane s-a făcut de rîs singur şi pînă cînd numărul 28 blanquiverde (n.r. porecla celor de la Granada) a pus la încercare legile fizicii”, într-un articol intitulat ”Einstein şi un oarecare Cristiano”, au fost doar cîteva rînduri dintre numeroasele care au elogiat o nouă prestaţie excelentă a atacantului român.

Citeşte: Andone, DECISIV pentru Cordoba! (vezi VIDEO)

“Este dezamăgit!”

Apropiaţii jucătorului din prima ligă spaniolă de fotbal au dezvăluit pentru FANATIK.RO că fotbalistul nu a fost contactat de nici un oficial al Federaţiei Române de Fotbal! “Este puţin dezamăgit, se aştepta să fie sunat pentru a se discuta cu el. Este o dorinţă din copilărie să joace sub tricolor, mai ales că a fost şi la Under 19, însă de atunci nu a mai fost băgat în seamă. Ne-a şi zis la un moment că, din moment ce pînă acum nu a existat pentru România, poate să stea şi de acum încolo fără să joace pentru prima reprezentativă, chiar dacă e dureros pentru el. Comportamentul celor de la FRF este elocvent pentru el”, a fost mesajul pe care fotbalistul l-a trimis prin intermediul apropiaţilor.

Citeşte: Andone, cel mai RAPID gol din ISTORIA lui Cordoba!!!

captura-bara-andone-660x458

Reacţia FRF: “Este o necunoscută pentru noi!”

Chiar dacă a trezit interesul întregii mass-mediei din Europa şi, cu siguranţă, şi al cluburilor din elita fotbalului, Florin Andone încă nu a fost contactat de către oficialii FRF! “Atît pentru mass-media, cît şi pentru noi, Andone reprezintă o necunoscută. Îi urmărim evoluţiile, ne încîntă, dar momentan nu este luat în calcul. El trebuie să aibă constanţă în joc şi atitudine, vrem să vedem că ceea ce face el acum nu este o întîmplare”, a fost explicaţia venită pentru FANATIK.RO din partea forului suprem al fotbalului românesc.

EXCLUSIV / S-a DECIS viitorul lui Maxim! “E ADEVĂRAT!”

_-_poza-crop-650x390-upl_-_photos_-_-articles_44866_57572

Florin Andone, cel mai în vogă fotbalist român

Atacantul lui Cordoba este cel mai mediatizat jucător român de fotbal în acest moment, reuşitele sale din campionatul spaniol aducîndu-i rapid gloria tînărului atacant plecat din satul Joldeşti, judeţul Botoşani. Mama fotbalistului român este menajeră, iar tatăl acestuia a decedat în urma unui accident de circulaţie, pe cînd Florin era minor. “Visul meu e să joc la naţionala României, sînt român şi nu am intenţia de a-mi lua cetăţenia spaniolă. În Spania oricum e imposibil să joc la naţională, la nivelul la care este echipa. Totuşi, această ţară e casa mea, nu mă văd locuind în România. Am învăţat multe aici, am devenit o persoană civilizată, în mediul din care provin eu era dificil să evoluez”, declara Andone pentru presa spaniolă la puţin timp după “explozia” sa.

Citeşte: EXCLUSIV / A RENUNŢAT la naţională! “Mă RETRAG!”

4 goluri în 7 partide are Florin Andone pentru Cordoba în toate competiţiile din Spania, atacantul reuşind şi un assist

9,8 secunde a durat pînă a înscris golul cu Eibar, al patrulea cel mai rapid din istoria La Liga şi primul din istoria Cordobei