Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Robert Niță, spumos despre noul antrenor de la FCSB: „Mai degrabă Gigi îl lasă pe Elias de la Dinamo să facă ce vrea cu echipa lui!” Video

Robert Niță nu se mai satură să îl ironizeze pe Elias Charalambous. Rapidistul crede că, pentru Becali, până și liderul galeriei lui Dinamo e mai imporant decât cipriotul.
31.03.2023 | 13:25
Exclusiv Robert Nita spumos despre noul antrenor de la FCSB Mai degraba Gigi il lasa pe Elias de la Dinamo sa faca ce vrea cu echipa lui Video
Exclusiv. Robert Niță, spumos despre noul antrenor de la FCSB: „Mai degrabă Gigi îl lasă pe Elias de la Dinamo să facă ce vrea cu echipa lui!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță a făcut din nou show la FANATIK SUPERLIGA. Expertul nostru a caracterizat în stilul caracteristic decizia lui Gigi Becali de a îl numi în funcția de principal pe Elias Charalambous. I-a ținut isonul și Dănuț Lupu, care nici el n-are cea mai bună părere despre tehnicianul cipriot.

Elias Charalambous, subiect de mari ironii la Fanatik SuperLiga: „Ce vrei, să vină nea Gigi cu fesul cu cruciuliță să îi arunce mingea lui Compagno?”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate toate detaliile din contractul lui Elias Charalambous. Tehnicianul cipriot în vârstă de 42 de ani a semnat până la vară cu FCSB și va încasa un salariu lunar în valoare de 5000 de euro. Cu toate acestea, Robert Niță nu crede decât că Gigi Becali a angajat o nouă marionetă.

ADVERTISEMENT

„Spre deosebire de Leo Strizu are deja un plus câștigat la negocieri probabil. Se poate duce la baza de la Berceni, poate participa la antrenamente și are voie și în vestiar. Deja începe să semene a antrenor.

Am văzut că i-a aruncat mingea lui Compagno să finalizeze. A fost prezentat în fața grupului de către managerul de acolo, un lucru care nu s-a întâmplat cu Leo Strizu. Așa, dacă te uiți din afară, pare antrenorul principal în momentul de față și cred că unul dintre motivele pentru care a acceptat e că dă bine să ai FCSB în CV.

ADVERTISEMENT

Nu au înțeles 7, 8, 10, câți au fost în ultimii ani în limba lor maternă și crezi că domnul ăsta înțelege ce îi spune un translator? Mai repede îl lasă pe Elias, ăla din Galeria lui Dinamo, să facă ce vrea la FCSB decât p-ăsta. Hai să fim serioși. Când vreodată o să facă cineva ce vrea pe banii și la echipa lui Gigi Becali. Acolo trebuie să fie ascultător și foarte bun executant”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cum se vor face de acum înainte schimbările la FCSB

Gigi Becali a recunoscut că taie și spânzură la FCSB, în special când vine vorba de schimbările de jucători. Acest lucru i-a atras atenția lui Dănuț Lupu, care nu s-a ferit să îl completeze pe Robert Niță. „O să ai o surpriză că o să sune Gigi să facă o schimbare, el poate nu înțelege și face altă schimbare”, a adăugat Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant rapidist este de părere că Elias Charalambous nu va avea viață lungă la FCSB. Conform opiniei sale, cipriotul nu va avea timp nici măcar să îi învețe pe jucătorii roș-albaștrii.

„Strizu îl striga p-ăla (n.r. – Omrani) Mirele, Mirele, și nu îi răspundea nimeni. Ăsta nici nu o să aibă timp să îi învețe pe toți până se termină. Sunt 30 de jucători în lot cu nume care lui nu îi sună familiar.

ADVERTISEMENT

Ce vrei, să vină nea Gigi cu fesul cu cruciuliță să îi arunce mingea lui Compagno?”, a conchis Robert Niță.

 

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT