Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. S-a găsit liderul la FCSB: „E în formă și aduce plus față de Tavi Popescu” Căpitanul Olaru, pus pe coji de nucă: „Nu te smiorcăi nici dacă ai 7 cuțite în tine!” Video

Toată suflarea roș-albastră e nemulțumită de cum e tratată banderola de căpitan la FCSB. Specialiștii Fanatik SuperLiga au stabilit cine ar trebui să fie liderul vicecampioanei.
09.03.2023 | 11:55
Exclusiv Sa gasit liderul la FCSB E in forma si aduce plus fata de Tavi Popescu Capitanul Olaru pus pe coji de nuca Nu te smiorcai nici daca ai 7 cutite in tine Video
Exclusiv. S-a găsit liderul la FCSB: „E în formă și aduce plus față de Tavi Popescu” Căpitanul Olaru, pus pe coji de nucă: „Nu te smiorcăi nici dacă ai 7 cuțite în tine!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost iureș la FCSB după înfrângerea cu UTA, scor 1-3. Suporterii vicecampioanei au digerat cu greu eșecul, dar și modul în care banderola de căpitan s-a plimbat de pe un braț la altul.

Cine ar trebui să fie căpitan la FCSB. Darius Olaru, criticat pentru că plânge prea des

Foști fotbaliști la echipa lui Gigi Becali, Bănel Nicoliță și Florin Gardoș au încercat în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA să identifice omul potrivit care să poarte banderola de căpitan a FCSB-ului, după ce Darius Olaru a dezmăgit.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că e Coman. Acum și-a revenit. E într-o formă foarte bună. În multe meciuri cred că a fost un jucător care a adus un plus față de Tavi Popescu. Poți să îi dai banderola”, a declarat Bănel Nicoliță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

„Mă bucur să văd că are iar prospețimea aia. A fost un meci important recent în care am zis pentru prima dată în acest sezon că Florinel e peste Cordea, fac comparație între ei fiind amândoi jucători de bandă.

ADVERTISEMENT

A fost căpitan la început de sezon, a fost schimbat la pauză, dacă schimbi căpitanul la pauză… Ce căpitan să fie? Importantă e și evoluția fotbalistului, căpitanului. Pentru mine și ăsta ar fi un criteriu. Cine evoluează constant bine? Tamm, chiar dacă a avut un meci slab acum, Olaru…”, a adăugat Florin Gardoș.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Ai 7 cuțite în tine și nu plângi”

Mult maidrastic cu Olaru a fost jurnalistul Alin Buzărin, care nu concepe ca un căpitan de echipă să plângă, așa cum s-a întâmplat la Voluntari cu Darius Olaru, când mijlocașul a izbucnit în lacrimi după ce arbitrul i-a arătat cartonașul galben.

ADVERTISEMENT

„Nu te apuci tu să te smiorcăi ca o babă pe acolo că nu știu ce s-a întâmplat. Ai șapte cuțite în tine și nu plângi dacă vrei banderola asta. Atunci lasă banderola dacă asta e firea ta, bagă alunecări, du-te, că după ce se termină meciul mergem peste drum la mall la filme indiene și udăm acolo cinci kg de prosoape că plângem. Poți plânge, dar atunci când ești emotiv, rămâi cu emoția. Nu mai pretinde să fii liderul FCSB-ului dacă ai emoții.

De ce să plâng că am luat al 4-lea galben? Plâng după. Mă închid în baie și plâng după. Cum știu să se tundă înainte de meci lucrează ăla la învelișul lor o oră și jumătate. Le face diverse dungi pentru că sunt atenți cu imaginea lor și la minus 17 grade nu mai poartă maletă cred că d-aia s-au scos tricourile cu mânecă lungă să se vadă ce scrie de la cot în jos și pe picioare coboară jambierele asta înseamnă că țin la imaginea lor.

ADVERTISEMENT

Când plângi tot imaginea ta e. Ipostaza de căpitan cere bărbăție, forță. Cere a îți veni ție să plângi, dar nu plângi că îi faci și p-ăia să plângă și strângi lacrimile cu mopul pe acolo. Nu e de plâns. Bă dacă sunt căpitan nu plâng eu, lasă să plângă ăia”, a tunat Alin Buzărin.

Buzărin consideră că un lider adevărat ar trebui să învețe din exemplele lui Mirel Rădoi și Sorin Cârțu, chiar dacă nu este de acord cu gesturile celor doi. Primul a spart un geam și s-a tăiat la mână după un eșec la Bistrița, în timp ce fostul antrenor al CFR-ului a rămas celebru după ce a distrus banca de rezerve la Basel.

„Nici aia nu e frumos. Dar mai degrabă o înțeleg p-aia. Am fost frustrat, am greșit, pun geamul. Dar o înțeleg. Nu e un titlu de glorie, dar definește un căpitan. Dar ilustrează sentimentele din acel moment. Dar decât să stai ca o momâie împăiată pe bancă și să îți șioriească prin ochi… Aveai banderola pe mână, ești căpitan. Așa plângem toți când luăm galben”, a conchis jurnalistul.

VEZI VIDEO MAI JOS

Primăvara se numără emisiunile Fanatik SuperLiga. Show-ul care dă tonul exclusivităților din fotbalul românesc poate fi urmărit începând de săptămâna trecută în fiecare zi de luni până vineri, ora 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: