Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. S-a “sudat” cuplul Dawa – Tamm? Verdict de specialist în direct la Fanatik SuperLiga! Video

Florin Gardoș a vorbit la Fanatik SuperLiga despre cuplul de fundași ai FCSB-ului, spunând că Joyskim Dawa și Joonas Tamm au evoluat bine în play-off.
19.05.2023 | 14:41
Exclusiv Sa sudat cuplul Dawa  Tamm Verdict de specialist in direct la Fanatik SuperLiga Video
Exclusiv. S-a sudat cuplul Dawa - Tamm Verdict de specialist în direct la Fantik SuperLiga! Video
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al vicecampioanei României a mai vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre lupta la titlu dintre Farul și FCSB, declarând că i-ar plăcea ca ultima etapă să fie cea decisivă.

Florin Gardoș, verdict despre cuplul Dawa – Tamm

Florin Gardoș a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre cuplul Dawa-Tamm și despre lupta la titlul dintre FCSB și Farul: „Farul a câștigat fără Alibec împotriva CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Acum, sigur, e un meci cu o presiune foarte mare și rămâne de văzut cum vor răspunde jucătorii Farului. Singurele meciuri în care lumea a spus că parcă Farul nu a jucat la fel, a fost la meciul recent cu FCSB.

Cred că Farul când nu a jucat bine, nu a fost lăsată să joace bine. Dacă aș fi antrenor, nu aș face presing, aș juca la fel cum a jucat City cu Arsenal.

ADVERTISEMENT

I-aș lăsa să joace, n-aș face greșeala pe care a făcut-o Rapidul să fie prea înaintată. N-aș juca foarte sus, aș fi precaut, pentru că sunt jucători foarte buni pe contraatac”.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Alegerea lui Dawa a fost perfectă pentru meciul cu CFR Cluj!”

„Atuul Farului a fost echipa, e cea mai bună echipă pe tranziție și pe contraatac. În general, exceptând meciul cu FCSB de pe National Arena, e echipa care ajunge cel mai ușor la poartă.

ADVERTISEMENT

În condiții normale, cred că fundaș central va fi Cristea în locul lui Dawa. Pentru meciul cu CFR a fost perfectă alegerea lui Dawa. În play-off, Dawa și Tamm au jucat foarte bine, mie mi-au plăcut”, a continuat Florin Gardoș.

„E un rezultat pe care cred că mi l-aș dori, să se joace cu trofeul pe masă împotriva Rapidului. Ar fi frumos și pentru cei neutri ca meciurile decisive să fie în ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Ar fi un FCSB-Rapid ca la carte, un meci fantastic, cu o atmosferă incredibilă”, a mai spus Florin Gardoș, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT