Life

Exclusiv. Scandal de proporții la Ferma între Anna Lesko și Paul Diaconescu. Cine va părăsi emisiunea la duel

01.10.2020 | 18:46
Exclusiv. Scandal de proporții la Ferma între Anna Lesko și Paul Diaconescu. Cine va părăsi emisiunea la duel
ADVERTISEMENT

Anul acesta este o ediție incendiară la Pro TV, după ce la Ferma au apărut personaje de maxim interes pentru public. FANATIK dezvăluie din culisele show-ului că a izbucnit un adevărat conflict între doi dintre cei mai cunoscuți concurenți din emisiune.

Anna Lesko și Paul Diaconescu s-au certat la cuțite în timpul show-ului, unde și-au adresat cuvinte grele.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit după ce actorul nu a mai dorit să o ajute pe artistă la anumite treburi pe care aveau să le realizeze în concurs.

Anna Lesko și Paul Diaconescu, scandal la Fermă

Anda Adam este fermierul șef al săptămânii, motiv pentru care a ales cine va merge la duel în seara de joi, 1 octombrie, iar dintre Cezar Ouatu și Paul Diaconescu a ales ca actorul să rămână servitor, iar artistul să fie provocat la duel. Ei sunt membri ai echipei orășenilor, iar săptămâna aceasta erau amândoi servitori.

ADVERTISEMENT

Deși cei din casă au crezut că-l va alege pe Paul, Anda Adam a uimit cu alegerea făcută. „Îl aleg pe Cezar pentru că vreau să-i mai acord o șansă lui Paul”. Cezar s-a supărat foarte tare pe Anda și a zis despre Paul „că a încercat să fie pe placul Andei săptămâna asta”.

FANATIK a aflat în exclusivitate că în emisiunea de joi seara, Paul va fi nevoit să fie servitor pentru toată casa, cât Andrei e la casa dueliștilor. Se va trezi devreme, va face curat prin curte, va pune masa, însă plângerile vor veni la scurt timp, mai ales după ce va vedea că îi va fi greu să facă față tuturor cererilor.

Scandalul dintreAnna Lesko și Paul Diaconescu apare după ce artista îl roagă să o ajute prin curte, iar după a treia cerința, Paul răbufnește și are o reacție nepotrivită, spunându-i Annei că se mai gândește. Totul a culminat cu o ceartă între cei doi pe fondul stresului competiției.

ADVERTISEMENT

„Am să te rog să nu mă ajuți la nimic astăzi. Înnebunesc când un bărbat se plânge”, i-a transmis Anna Lesko, care a menționat că nu suportă obrăznicia la bărbați, e ceea ce o deranjează cel mai tare. „Paul, astăzi am văzut cine ești. Băiatul ăsta nu e bărbat!”, a declarat Anna Lesko la Fermă.

De altfel, Elena Chiriac a făcut o afirmație care poate instiga la ceartă. „Cred că toți vrem ca Paul să plece.”

Duel între între concurenți. Cine va părăsi Ferma joi seara?

Emisiunea de joi aduce în prim plan și un duel. FANATIK a aflat că în primă fază, Cezar Ouatu și Andrei Stoica se vor duela. Din sursele noastre, Andrei Stoica va ieși câștigător, însă Cezar poate provoca la rândul lui un duel, iar nominalizați sunt Viviana Sposub, Giulia Nahmany și Gabriel Toader. Din informațiile pe care le avem, cel care va pleca acasă va fi Cezar Ouatu. Rămâne de văzut cine va pleca de la Ferma, emisiunea de la Pro Tv, la ora 21:30.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri