Fotbal intern

Exclusiv. Scene şocante după meci. Lovit la cap, Debeljuh şi-a pierdut memoria: „Unde sunt?” Prima reacție a croatului

11.12.2020 | 10:42
Exclusiv. Scene şocante după meci. Lovit la cap, Debeljuh şi-a pierdut memoria: „Unde sunt?” Prima reacție a croatului
Exclusiv. Scene şocante după meci Debeljuh a facut comoţie “Unde e Dan Petrescu Unde sunt” Atacantul, de urgenţă la spitalul din Berna
ADVERTISEMENT

Deplasarea celor de la CFR Cluj pe terenul lui Young Boys Berna a fost un adevărat coşmar. Dincolo de finalul halucinant şi modul în care a pierdut calificarea, atacantul Gabriel Debeljuh a ieşit de pe teren la final cu o comoţie cerebrală. 

Detaliile obţinute de FANATIK sunt şocante şi atacantul a fost atât de tare comoţionat încât nu îşi mai aduce aminte nimic din meci şi nici măcar nu era conştient că se afla în Elveţia. În momentul în care a fost întrebat despre antrenorul de la CFR Cluj, atacantul a răspuns că e Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Gabi Debeljuh a fost transportat de urgenţă la un spital din Berna, acolo unde efectuează un RMN, din informaţiile obţinute de FANATIK. Atacantul a fost lovit cu genunchiul în cap de un adversar, în finalul meciului.


Prima reacție a lui Gabriel Debeljuh: „Nu îmi aminteam nimic din ultimele trei luni”

UPDATE, 11 decembrie, ora 10:50 / Atacantul croat de la CFR Cluj a oferit prima reacție după incidentul de la Berna. „Acum sunt bine, dar atunci nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni. N-am fost bine deloc. M-am trezit apoi la spital că nu mai știam nimic din repriza a doua și de la finalul meciului. Dar acum sunt în regulă. A fost foarte ciudat. A fost foarte ciudat, dar acum îmi amintesc tot”, a spus Debeljuh potrivit Prosport.

ADVERTISEMENT

Știrea inițială, 10 decembrie, ora 23:58.

Edi Iordănescu: “Debeljuh nu-şi mai aduce aminte nimic!”

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Edi Iordănescu a confirmat informațiile FANATIK, printr-o reacție pentru publicația noastră: “Debeljuh are comoție. Nu-și aduce aminte nimic. Nu știe unde e”, Edi Iordănescu, exclusiv pentru FANATIK.

Atacantul croat a început meciul din postură de rezervă şi a fost introdus de Edi Iordănescu în final de meci, în minutul 74. Însă, Debeljuh a fost omul care a adus fericirea pentru CFR Cluj, în primă instanţă.

ADVERTISEMENT

Debeljuh a intrat în minutul 74 și a marcat 10 minute mai târziu!

El a reuşit să marcheze în minutul 84 golul de 1-0 pentru CFR Cluj. Însă, finalul avea să fie dramatic atât pentru Dan Petrescu, cât şi pentru Gabriel Debeljuh. Arbitrul confruntării, francezul Benoît Bastien, a acordat uşor un penalty pentru elveţieni în minutul 93, moment în care s-a dezlănţuit haosul.

Cristian Bălgrădean a fost eliminat pentru proteste, iar Nsame a reuşit să îl învingă pe Sandomierski de la punctul cu var. Atacantul celor de la Young Boys a fost și el eliminat un minut mai târziu, pentru un fault dur la Burcă.

Elvețienii s-au impus după un gol pe contraatac marcat de Gaudino. Până la final, Damjan Djokovic a văzut și el cartonașul roșu pentru proteste la adresa arbitrului, căruia i-a reproșat penalty-ul ușor acordat care a schimbat soarta calificării.

ADVERTISEMENT

Astfel, Young Boys Berna se califică în primăvara europeană. Imediat după meci, președintele elvețienilor a mers la delegația celor de la CFR Cluj și le-a transmis că penalty-ul este ușor acordat și că regretă cele întâmplate.

  • 93 este minutul în care s-a acordat penalty
  • 24 de ani are Gabi Debeljuh

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri