Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Scouteri din Premier League, la FCSB – Rapid 3-1: “Asta au văzut ei!”

Adrian Ilie a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că reprezentanții multor cluburi de afară au fost la FCSB - Rapid 3-1. Inclusiv de la Leeds, din Premier League.
07.11.2022 | 13:50
Exclusiv Scouteri din Premier League la FCSB  Rapid 31 Asta au vazut ei
FCSB - Rapid a fost urmărit de trimiși ai clubului Leeds, din Premier League, dar și alți scouteri. Sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a venit cu o dezvăluire important la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a anunțat că FCSB – Rapid 3-1 a fost sub lupa trimișilor mai multe cluburi din străinătate. Inclusiv reprezentanți din Premier League, Leeds fiind numele menționat de “Cobra”.

Adrian Ilie a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că la FCSB – Rapid au asistat reprezentanți ai unor cluburi de top

Este vorba despre oameni pe care Adi Ilie îi cunoaște și, chiar dacă el nu a asistat la FCSB – Rapid 3-1, a aflat concluziile pe care aceștia le-au tras la finalul derby-ului. Și nu sunt deloc favorabile pentru fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

“Aseară au fost foarte mulți din staff-uri de cluburi la acest derby. De la Leeds, de la mai multe cluburi. Invitați pe care îi cunosc, eu nu am ajuns la meci. Nu au urmărit pe nimeni, au venit să vadă nivelul. Ritmul foarte lent, asta ne spun reprezentanții cluburilor. Foarte lent, foarte slab”, a declarat Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Octavian Popescu a marcat primul său gol în SuperLiga în FCSB – Rapid 3-1. Nu mai înscrisese de aproape șase luni

Adrian Ilie a pornit această discuție în contextul în care în studioul FANATIK SUPERLIGA se discuta despre Octavian Popescu. Tânărul jucător de la FCSB a făcut un joc foarte bun și a marcat primul său gol după aproape șase luni.

ADVERTISEMENT

O prestație prin care cel mai important jucător de export al FCSB a arătat că este gata să iasă din pasa proastă. Doar că scouterii care au urmărit FCSB – Rapid 3-1 țin cont de mai multe aspecte și nu au fost deloc mulțumiți de ritmul general de joc din derby-ul SuperLigii, așa cum s-a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Octavian Popescu a pasat decisiv la reușita din care Andrei Cordea a deschis scorul în meciul cu Rapid, iar apoi a semnat golul de 3-0 a celor de la FCSB. Este primul său gol din acest sezon de SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali speră din nou că Octavian Popescu poate fi jucătorul care îl va ajuta să bată toate recordurile de transferuri pentru FCSB

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că Octavian Popescu va sparge toate recordurile de transfer pe care FCSB le-a înregistrat și a avansat inclusiv sume halucinante, până la 100 de milioane de euro.

Doar că același Becali a fost foarte critic în privința lui Octavian Popescu după unele evoluții pe care acesta le-a avut în tricoul FCSB. Totuși, remarca înainte de jocul cu FCSB că “Tavi este în revenire de formă”.

ADVERTISEMENT