Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Se aude că se duce acolo”. Ce ar urma pentru Nicolae Dică după despărțirea de CS Mioveni. Video

Nicolae Dică (42 de ani), fostul antrenor al lui CS Mioveni, ar putea reveni rapid la o echipă din SuperLiga. Cea mai probabil ădestinație
27.04.2023 | 16:36
Exclusiv Se aude ca se duce acolo Ce ar urma pentru Nicolae Dica dupa despartirea de CS Mioveni Video
Exclusiv. Se aude că se duce acolo. Ce ar urma pentru Nicolae Dică după despărțirea de CS Mioveni. Video
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică și-a dat demisia de la CS Mioveni, iar detalii despre următoarea destinație a antrenorului s-au dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA.

Nicolae Dică ar putea reveni la clubul la care s-a lansat în fotbalul mare

Rămas liber de contract după despărțirea de CS Mioveni, Nicolae Dică ar putea să revină extrem de repede în „iarbă”. Jurnalistul Dan Chilom spune că acesta s-ar putea întoarce la FC Argeș și să pună umărul la salvarea de la retrogradare: „Se aude că la FC Argeș”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Dănuț Lupu însă propune un scenariu extrem de interesant: „Nuuuu! Eu zic că se duce la Craiova, la Mititelu! Napoli e dat afară de când a venit! În noul sezon, bineînțeles, nu acum”. Dan Chilom nu ia însă în calcul o asemenea variantă: „Și îl dă afară pe Napoli? El e cazat în Craiova de vreo 15 ani! E mai comod așa”. 

Ioana Cosma a adus în discuție subiectul rotației antrenorilor din „SuperLiga: „Care e logica? Te-ai plimbat la zece echipe fără să ai performanță! Adică să schimbi 11 echipe în zece sezoane… Cum e posibil mai mult de o echipă pe sezon să antrenezi?! Și să vă rotiți.

ADVERTISEMENT

Există un cerc restrâns al antrenorilor care se plimbă. Zici că îi iei cu stegulețele, ca la alegeri și îi pui. Și printre aceștia, sunt antrenori fără licență PRO! Rezultatele sunt aceleași”, a punctat moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Florin Manea acuză conducătorii cluburilor din SuperLiga: „Fotbalul e condus de oameni care nu se pricep”

Florin Manea a găsit o explicație pentru această rotație interminabilă a acelorași nume de antrenori în SuperLiga: „Îmi zicea un antrenor așa: Dacă eu spun la televizor ce zici tu, n-aș mai antrena pe nicăieri! Fotbalul e condus de oameni care nu se pricep și de aici și rezultatele. De-asta se rotesc toți antrenorii. 

ADVERTISEMENT

Mie mi se pare incredibilă gândirea acestor oameni care conduc cluburile. UTA l-a avut pe Balint. Îl dă afară, merge la Craiova, îl dau și ăia afară! Apoi îl iau înapoi la UTA. Care e logica?!

Ce o fi în mintea oamenilor ăstora? Antrenorii ăștia se plimbă dintr-un loc în altul. Nu vezi unul nou! N-au nici logică numirile astea. Să-l vedem pe Dică acum unde se duce”. Dănuț Lupu are o explicație foarte simplă pentru acest cerc închis: „Alți antrenori poate nu își doresc să se ducă acolo!”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT