Fotbal intern

I se blochează transferul la Astra: “Mă rog în fiecare zi de ei!”

Edward Iordănescu a ajuns la Astra Giurgiu în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar antrenorul fostei campioane a României a început deja să îşi contureze echipa pentru următorul sezon...
15.06.2017 | 00:07
I se blochează transferul la Astra:

Edward Iordănescu a ajuns la Astra Giurgiu în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar antrenorul fostei campioane a României a început deja să îşi contureze echipa pentru următorul sezon competiţional.

Astfel, după ce a reuşit să-i transfere pe Marquinhos, Erico da Silva şi Filip Mrzljak, Astra Giurgiu încearcă să ajungă la un acord cu FC Botoşani pentru transferul lui Cătălin Golofca. FANATIK.RO a aflat mai multe detalii în legătură cu negocierile dintre cele două formaţii pentru fotbalistul în vârstă de 27 de ani.

Astra ofertă 60.000 de euro

Oficialii Astrei sunt decişi să nu mai investească foarte mult în transferurile din acastă vară. Aceştia au oferit 60.000 de euro pentru mijlocaşul de la FC Botoşani, dar au transmis că banii vor fi achitaţi în două tranşe. De partea cealaltă, şefii echipei pregătite de Costel Enache au cerut 150.000 de euro, iar giurgiuvenii au refuzat deşi au încasat 375.000 de euro de la Steaua pentru transferul lui Constantin Budescu.

Insistă să plece la Astra

Contractul lui Golofca cu FC Botoşani se termină pe 30 iunie 2018, dar mijlocaşul dreapta îşi doreşte cu ardoare să plece la Astra Giurgiu. Mai mult, FANATIK.RO a aflat că jucătorul şi-a petrecut toată vacanţa la club pentru a-i convinge pe Valeriu Iftime şi Cornel Şfaiţer să accepte oferta foştilor campioni.

Contactat de FANATIK.RO, Cătălin Golofca a confirmat informaţia. “Este adevărat. Îmi doresc foarte mult să merg la Astra, dar cele două echipe nu au ajuns la un acord. Nici nu am avut vacanţă. În fiecare zi am mers să discut cu cei din conducerea clubului pentru a-i convinge să mă lase să plec la Astra. Nu am reuşit să fac nimic. Aştept să văd ce se va întîmpla până la finalul perioadei de transferuri. E important pentru mine că sunt dorit de Edi Iordănescu”.

350.000 de euro este cota lui Golofca, conform transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri