Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Se dorește arestarea mea!”. Gheorghe Mustață face acuzații grave: “Deranjez, sunt incomod, încurc rău de tot!”. Video

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord a FCSB, acuze grave înainte de meciul de titlu cu Farul. Spune la FANATIK SUPERLIGA că se vrea arestarea sa!
19.05.2023 | 11:15
Exclusiv Se doreste arestarea mea Gheorghe Mustata face acuzatii grave Deranjez sunt incomod incurc rau de tot Video
Exclusiv. Se dorește arestarea mea!. Gheorghe Mustață face acuzații grave Deranjez, sunt incomod, încurc rău de tot!. Video
ADVERTISEMENT

Doar 230 de fani va avea FCSB în tribune pentru meciul cu Farul, decisiv în lupta la titlu din SuperLiga. Gheorghe Mustață anunță că mulți alți fani din Peluza Nord vor fi prezenți la Ovidiu și vor încuraja echipa din afara stadionului. Totuși, liderul galeriei spune că evită să cheme oamenii la meci dintr-un motiv incredibil.

Ghoerghe Mustață, liderul Peluzei Nord a FCSB, face acuzații grave înainte de meciul cu Farul, decisiv pentru titlu: “Se dorește arestarea mea!”

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gheorghe Mustață a lansat acuzații grave. Liderul Peluzei Nord a FCSB este convins că se dorește arestarea sa. Spune că este deja filat și că se caută motive pentru a-l trimite din nou în închisoare. Astfel că va încerca să evite implicarea în orice tip de conflict.

ADVERTISEMENT

“Important este ca echipa să fie mobilizată duminică pentru joc. Câștigi, ai valoare să iei campionatul. Atunci nu mai avem ce să mai discutăm. Dacă vrei să fi o echipă mare, ai demonstrat că ai venit de pe locul 14 la un punct de locul 1. Mai ai două finale, joacă-le și nu e nimic de spus. Dacă nu câștigă, noi tot lângă echipa asta…

Oficial avem 230 de bilete. Nu voi lipsi, echipa are nevoie și vom fi alături de ei. Nu știu câți mergem, foarte mulți zic că vor să stea afară. Nu pot să le zic ‘nu veniți’. Nu vreau să se înțeleagă altceva, că instig să vină lumea acolo. La cum mă iubesc ei pe mine și ce am făcut eu… îi văd la mine la pizzerie cum stau cu benoclu de pe partea ailaltă. Mai vine mai fotografiază. 

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Gheorghe Mustață, convins că s-a cerut arestarea sa pe filiera CSA Steaua: “Sunt incomod de vreo doi ani! Deranjează procesele pe care le-am câștigat”

Se caută cu orice preț decapitarea mea. Să mă bage la pușcărie. Ieri a mai pus un capac cineva, am început să spun. S-a discutat la nivel de alte lucruri, nu vreau să le fac public. Se dorește arestarea mea cu orice preț. Că eu fac alarma cu acte, cu ce s-a întâmplat cu Asociația Salvați Steaua.

Evident că oamenii sunt disperați de ce am făcut eu. Sunt incomod de vreo doi ani. Dar s-au axat pe ideea să greșesc eu. Eu evit lucrurile astea. La mine la pizzerie scot înregistrări și văd cum filmează și mașini și numere de mașini. Am pus galeria la punct, suporterii vin lângă echipa asta.

ADVERTISEMENT

Foarte mult deranjează și procesele pe care le-am câștigat cu CSA. Să ne pună la dispoziție documentele care am câștigat procesul și sunt în executare. Nu au cum să îmi închidă gura, poate doar să pună pe unul să sară la bătaie și să mă bage tot pe mine. Cred că vom fi între 1000 și 2000 de oameni”, a declarat Gheorghe Mustață la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Farul – FCSB, meciul decisiv în lupta pentru titlu în SuperLiga, este duminică de la ora 21:00. FCSB urcă pe locul 1 cu o victorie

Farul – FCSB, meciul decisiv în lupta pentru titlu în SuperLiga, se joacă duminică de la ora 21:00, la Ovidiu. Constănțenii își pot adjudeca titlul dacă se vor impune pe propriul teren. În cazul unui egal ar mai avea apoi nevoie de victorie în ultima rundă. Iar FCSB va lua titlul dacă bate pe Farul și apoi și pe Rapid în etapa 10 din play-off.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT