Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Se întâlnește Gigi Mustață cu Jean Pavel la CSA Steaua – Dinamo? Ultimele noutăți despre brigăzile roș-albaștrilor. Video

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB, a vorbit despre conflictul cu Peluza Sud. Ce brigăzi vrea să readucă în galerie.
18.04.2023 | 12:22
Exclusiv Se intalneste Gigi Mustata cu Jean Pavel la CSA Steaua  Dinamo Ultimele noutati despre brigazile rosalbastrilor Video
Exclusiv. Se întâlnește Gică Mustață cu Jean Pavel la CSA Steaua - Dinamo Ultimele noutăți despre brigăzile roș-albaștrilor. Video
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a intervenit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după FCSB – Farul și înainte de Steaua – Dinamo.

Gheorghe Mustață vrea să reunească Peluza Nord Steaua: „Vreau să fie peluza exact cum am lăsat-o în 2014”

Gheorghe Mustață a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre marea sa dorință: „S-a confundat o chestie. Eu mai am de pus la punct un singur aspect în peluză. Toate brigăzile care au fost până acum, în afară de o brigadă care se numește Nucleo. 

ADVERTISEMENT

Sunt într-o discuție acum cu băieții de la Nucleo și vedem ce se întâmplă. Dacă oamenii sunt de acord. Ei nu vor să revină nici aici, nici acolo. Nu știu deocamdată ce o să facă”, a dezvăluit liderul Peluzei Nord.

Unul dintre cele mai importante grupuri din galeria Stelei a decis să nu susțină niciuna dintre tabere și sunt șanse foarte mici să revină la meciurile FCSB. Însă Gheorghe Mustață spune că o parte din membri s-au întors pe stadion: „Vin din brigadă de la ei în Peluza Nord vreo 30 de băieți de la Nucleo, dar numai că nu afișează steag. În momentul în care se afișează steagul cu Nucleo, atunci pot spune că sunt mulțumit și am pus peluza nord la punct exact ca atunci când erau și cei doi foști jucători la Steaua în teren”.

ADVERTISEMENT

Din Peluza Nord s-au desprins grupurile Combat și Armata 47 Vest, însă Gheorghe Mustață crede că poate reface galeria FCSB: „Adică peluza exact cum am lăsat-o în 2014. Sunt în discuții. Vedem ce rezolvăm și poate reușim să aduce această brigadă în totalitate. Și peluza o să fie exact cum trebuie. În momentul în care au venit cu steagul, atunci poți spune că s-a întors acea brigadă”.

VEZI VIDEO: 

Câți membri are Peluza Nord FCSB: „Aseară am fost 5.000 jos”

Gheorghe Mustață a dezvăluit și care e numărul membrilor din brigăzi și cei care frecventează Peluza Nord la meciurile FCSB-ului: „Peluza Nord, vorbim de membri cotizanți are în jur de vreo 3.700 de membri cotizanți: 190 RON, adică 15 lei pe lună. Asta în afară de grupuri. Suntem cam în jur de 1.500 cu brigăzi meci de meci. Aseară am fost 5.000 jos”.

ADVERTISEMENT

Liderul Peluzei Nord se laudă că sunt de aproape șase ori mai mulți decât cei care au ales să susțină Steaua: „Peluza Sud nu știu câți sunt. Vreo 350-400. E posibil să îi cheme și pe băieții de la Arad și pe cei de la Constanța, pe cei de la TSKA Sofia și pe cei din Olanda. E strict treaba lor cum se mobilizează. Nu au cum să fie mai mulți ca noi. Am prieteni la Dinamo cu care am crescut și vă spun că au luat peste 8.500 de bilete. Acum două zile. Cred că o să fie peste 10.000 de dinamoviști. Eu cred că o să fie mai mulți”, a mai spus ultrasul.

Gheorghe Mustață, despre relația cu Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei

Gheorghe Mustață a dezvăluit că are în continuare o relație apropiată cu Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei, care face parte acum din grupul Vacarm: „Eu n-am treabă, pentru mine aia nu e Steaua. Suntem prieteni, dar asta nu înseamă că împărțim aceeași dorință. Eu sunt prieten cu foarte mulți de la Sud”. 

ADVERTISEMENT

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT