Life

Exclusiv! Secretul amoros al lui Iancu Sterp! Cu cine se iubește fostul concurent de la Survivor și Puterea Dragostei

FANATIK a aflat, în exclusivitate, cine este noua iubită a lui Iancu Sterp, fostul concurent de la Survivor și Puterea Dragostei, convertit, în ultima vreme, în luptător MMA.
29.03.2022 | 13:33
Exclusiv Secretul amoros al lui Iancu Sterp Cu cine se iubeste fostul concurent de la Survivor si Puterea Dragostei
Iancu Sterp și Ștefania Costache sunt împreună în mare secret / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp este cât se poate de discret când vine vorba de viața lui amoroasă, imaginea de burlac rebel aducându-i o mulțime de fani în rândul doamnelor și domnișoarelor. Devenit unul dintre durii din cuștile de MMA, Iancu Sterp are totuși o latură sensibilă: noua lui iubită.

Cu cine se iubește Iancu Sterp, fostul concurent de la Survivor și Puterea Dragostei?

Iancu Sterp pare să se bucure în ultima vreme de un succes incredibil în rândul doamnelor și domnișoarelor. Convertit la meseria de luptător MMA, cu câteva victorii în cușcă la diverse gale, Iancu Sterp are, deja, imaginea unui bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT

Evident, imaginea cu pricina i-a adus și o mulțime de admiratoare pe care, de cele mai multe ori, Iancu Sterp le refuză cu delicatețe. Dar, în realitate, refuzurile cu pricina vin pentru că, de fapt, el are o iubită.

Ba chiar, zilele trecute, pe conturile de socializare ale celor doi a și ”scăpat” pentru câteva minute un colaj de fotografii cu cei doi împreună, îmbrățișați, în pat. Iar din imaginea cu pricina, Iancu Sterp și Ștefania Costache, par să fie mai mult decât intimi.

ADVERTISEMENT
Iancu si Stefania Costache
Ștefania Costache și Iancu Sterp s-au fotografiat în ipostaze extrem de apropiate / Foto: captură Instagram

Îmbrăcați la modul evident foarte lejer, în dormitor, cei doi se țin de mână, iar ea îl sărută tandru. În pozele care au stat pe Instagram doar câteva minute, dar care aduc dovada explicită a relației lor, zâmbetele pe care le afișează cei doi sunt, la modul cel mai vizibil, cele ale unor oameni fericiți de prezența celuilalt.

Iancu Sterp se iubește cu ”blonda lui Bendeac”

Relația dintre Iancu Sterp și Ștefania Costache, cunoscută drept ”blonda lui Bendeac” de la iUmor durează de câteva săptămâni deja. Mai mult, din informațiile FANATIK, chiar dacă cei doi nu și-au asumat public încă povestea de amor dintre ei, lucrurile se îndreaptă în direcția cu pricina.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, cei doi își vor asuma relația pe care o au la momentul în care Iancu Sterp va intra în gala de lupte care va avea loc, în București, pe 8 mai, Ștefania și fostul concurent de la Survivor și Puterea Dragostei petrecând timpul rămas pentru a se cunoaște mai bine.

Decizia lor de a fi cât mai discreți vine, oarecum, natural. Mai exact, între cei doi este o diferență de vârstă sesizabilă, Iancu Sterp fiind mai mic cu câțiva ani decât frumoasa lui iubită, Ștefania Costache.

ADVERTISEMENT

Contactată de FANATIK, Ștefania Costache, cunoscută și sub titulatura lui ”blonda lui Bendac” după ce numerele ei de la iUmor s-au viralizat, a preferat să nu comenteze pe seama relației care există între ea și Iancu Sterp.

Ștefania Costache a fost abuzată de medicul stomatolog la care se trata

Ștefania Costache a trecut, acum ceva vreme, printr-o experiență cu adevărat traumatizantă. Mai exact, ea ar fi fost abuzată sexual de medicul stomatolog la care ajunsese pentru un tratament banal de curățare al danturii.

Doar că în acele momente, povestea ea, i s-a administrat un anestezic și, suspectează ”blonda lui Bendeac”, ar fi fost și drogată. Apoi, după ce a ajuns în apartamentul medicului, iubita lui Iancu Sterp ar fi fost agresată sexual. Acum, deja, medicul care ar fi abuzat-o pe Ștefania Costache a fost trimis în judecată, așa cum FANATIK, în exclusivitate, a și anunțat.

”În noaptea de 17-18.02. 2020, inculpatul Berechet Costin Iulian, profitând de starea fizică și psihică a persoanei vătămate Costache Doinița Ștefania ca urmării a ingerării substanțelor folosite la consultul stomatologic la cabinetul acestuia, a condus-o fără voia ei la domiciliul său, unde a efectuat asupra acesteia acte de natură sexuală, prin care atingerea în zonele intime, persoana vătămată fiind în imposibilitatea de a se apăra”, se arată în raportul organelor de cercetare penală prin care medicul a fost trimis în judecată.

Stefania Costache
Ștefania Costache este noua iubita a lui Iancu Sterp / Foto: Instagram

Conform Ștefaniei Costache, faptul că medicul va fi judecat este marea ei bucurie, ”blonda lui Bendeac” recunoscând că tot ce își dorește este ca doctorul să ajungă la închisoare. ”Tot ce îmi doresc este să îl văd după gratii.

Avocații m-au sfătuit să deschid și un proces în civil, să cer daune. Eu nu vreau să îmi dea bani, dar dacă aș avea de ales între 100.000 de euro și doi ani de închisoare în plus pentru el, nu aș alege banii”, ne spunea, în exclusivitate, Ștefania Costache, actuala iubită a lui Iancu Sterp.

ADVERTISEMENT
Tags: