Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Șeful lui Dinamo e optimist. „Șansele de promovare sunt mici, dar eu cred într-o minune! Cred în coloana vertebrală a lui Militaru”. Video

Andrei Nicolescu este optimist în ceea ce priveşte şansele de promovare ale lui Dinamo. Preşedintele "câinilor" aşteaptă o mână de ajutor de la cei de la Unirea Dej.
21.05.2023 | 10:26
Exclusiv Seful lui Dinamo e optimist Sansele de promovare sunt mici dar eu cred intro minune Cred in coloana vertebrala a lui Militaru Video
Exclusiv. Șeful lui Dinamo e optimist. „Șansele de promovare sunt mici, dar eu cred într-o minune! Cred în coloana vertebrală a lui Militaru” Video
ADVERTISEMENT
21-05-2023
07:37

Dinamo așteaptă o minune la Galați, dar Unirea Dej nu mai are niciun obiectiv

Cu 90 de minute de jucat în faza play-off Ligii 2 Casa Pariurilor, Dinamo încă speră la promovarea directă. Dar are nevoie de minune la Galați, unde Oțelul înfruntă Unirea Dej. Pentru a urca pe locul 3, Dinamo are nevoie de un rezultat mai bun la Iași decât Oțelul acasă cu Dejul.

Avantajul “câinilor” este că Poli e deja sigură de locul 1 și de promovare. Dar există și un dezavantaj pe măsură. Unirea Dej nu are licență de SuperLiga și astfel nu are nicio miză în partida cu Oțelul. Poli Iași – Dinamo, Oțelul – Unirea Dej și CSA Steaua – Gloria Buzău se joacă de la 13:00.

Dinamo a câştigat cu 2-0 meciul împotriva Oţelului Galaţi şi este la trei puncte de echipa lui Dorinel Munteanu, cu două etape înainte de final. “Câinii” au nevoie de o minune pentru promovarea directă în SuperLiga.

Șeful lui Dinamo e optimist. „Interdicţia la transferuri, în perioada în care va începe perioada de inter sezon, va fi ridicată”

Andrei Nicolescu, preşedintele celor de la Dinamo, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că sunt şanse mici ca echipa sa să obţină un loc pe podium la final, dar îi asigură pe fani că jucătorii vor lupta până în ultimul moment:

ADVERTISEMENT

“Va fi mult mai atractivă competiţia (n.r. cu Dinamo), dar are şi domnul Lupu dreptate. Dinamo nu va mai putea din primul an să emită pretenţii în Liga 1, aşa cum o fac granzii în acest moment. 

Vom fi o echipă echilibrată şi vom avea o prezenţă corectă în Liga 1. Trebuie să creştem, iar asta trebuie făcută pe nişte principii solide. O să facem transferuri la vară, 100%.

ADVERTISEMENT

Interdicţia la transferuri, în perioada în care va începe perioada de inter sezon, va fi ridicată. Fie într-o formă sau alta. Lumea trebuie să ştie că Dinamo va face transferuri în vară. 

Merităm mai mult decât Oţelul să fim în prima ligă”

Din punctul nostru de vedere, am demonstrat că suntem o echipă mai puternică decât Oţelul Galaţi. Merităm mai mult decât Oţelul să fim în prima ligă. Avem şi noi sincopele noastre în care nu suntem inspiraţi. 

ADVERTISEMENT

Am pierdut puncte importante. Ovidiu a reuşit să îi menţină pe băieţi echilibraţi mental şi cred că acolo este cheia pentru a câştiga 6 puncte în următoarele două meciuri. Mai departe vom vedea, nu fac alte analize.

Înainte de intrarea în play-off, am spus că ne vom lupta. Şi această lozincă nu a fost fără acoperire. Luptăm la fiecare meci. Ca devotament, nimeni nu are ce să le reproşeze jucătorilor. Faptul că există greşeli personale, se întâmplă.

ADVERTISEMENT

“Şansele sunt mici pentru promovarea directă. Eu cred în coloana vertebrală a lui Militaru”

Noi vom lupta până în ultimul minut. Şansele sunt mici pentru promovarea directă. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne câştigăm punctele. Eu cred în coloana vertebrală a lui Militaru.

L-am văzut un tip foarte ambiţios. A făcut din Dej o echipă puternică, bătăioasă”, a spus Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, pe FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT