Life

Exclusiv. Șerban Huidu rupe tăcerea! Ce se întâmplă cu Cronica Cârcotașilor de la Prima TV

12.10.2020 | 13:11
Exclusiv Serban Huidu rupe tacerea Ce se intampla cu Cronica Carcotasilor de la Prima TV
Șerban Huidu a făcut primele declarații legate de zvonurile că a fost dat afară de la Prima TV
ADVERTISEMENT

Emisiunea Cronica Cârcotașilor, de pe Prima TV, e considerată una dintre cele mai longevive de la noi. Show-ul care îi are în prezent la cârmă pe Șerban Hudu, Codruș Kegheș și Ioana Petric le aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze de mai bine de două decenii.

Emisiunea de satiră, în care sunt abordate diverse subiecte ale cotidianului poate fi urmărită în zilele de miercuri, de la ora 20:00, la fel ca până acum, anunță principalul “cârcotaș”, Șerban Huidu. Prezentatorul a infirmat toate zvonurile apărute recent și potrivit cărora ar fi fost dat afară de la postul de televiziune Prima TV.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK,  Șerban Huidu a lamurit situația și în legătură cu viitorul pe care îl va avea show-ul său cu o mare priză la public. Cel mai nou sezon din 2020 a revenit pe micile ecrane de la data de 5 februarie și cu noul format de prezentatori, iar schimbările au fost pe placul telespectatorilor.

Șerban Huidu a negat retragerea de la emisiunea Cronica Cârcotașilor. Ce spune prezentatorul

“Nu am fost dat afară. Contractul meu cu Prima TV continuă la fel ca până acum. Tot ce se întâmplă e că au venit alți patroni și s-a schimbat directiva, dar contractul merge.

ADVERTISEMENT
Exclusiv. Șerban Huidu neagă plecarea de la Prima TV. Ce se va întampla cu Cronica Cârcotașilor
Emisiunea Cronica Cârcotașilor a debutat pe micul ecran în anul 2000 și în această primăvară a sărbătorit două decenii

Noi nu facem nici emisiuni preînregistrate, la noi emisiunea este înregistrată în fiecare săptămână. Vom vedea dacă la un moment dat vom face schimbări, avem contractul până în decembrie.”, a declarat Șerban Huidu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cronica Cârcotașilor a debutat la TV în anul 2000 și de atunci a cunoscut diverse modificări și în ceea ce privește vedetele care au avut rolul de prezentator.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu își va continua însă și seria aparițiilor la Prima TV.

Totodată, este cunoscut că acest post de televiziune a fost cumpărat în urmă cu ceva timp de căre Clever Media, deținută de Adrian Tomșa și sub egida căreia se află și postul Look TV.

Emisiunea de umor și satiră își va păstra bunul mers de până acum și poate fi urmărită tot în serile de miercuri și îl va avea în rolul de prezentator pe și Șerban Huidu, alături de colegii săi, fără vreo modificare.

ADVERTISEMENT