Evenimentul zilei

EXCLUSIV. Silviu Prigoană, răvășit de moartea lui Marcel Toader: “Trebuia să ne întâlnim mâine”

03.08.2019 | 21:46
Silviu Prigoană este răvășit de moartea lui Marcel Toader. Sursa foto: spynews.ro

Silviu Prigoană, răvășit de moartea lui Marcel Toader. Omului de afaceri încă nu îi vine să creadă că Marcel Toader nu mai este, mai ales că duminică trebuia să se întâlnească cu el. Silviu Prigoană nu era doar  prieten cu Marcel Toader, ci era chiar și nașul său!

Silviu Prigoană este răvășit de moartea lui Marcel Toader

„Eu sunt fără cuvinte. Am vorbit și am aranjat, trebuia să ne întâlnim mâine. Nu îmi vine să cred nici acum. E absolut un episod tragic în viața mea, e finul familiei mele. Nu am cum să știu dacă a avut probleme medicale. Eu eram nașul lui. Pentru mine a fost un șoc. Noi avem exact aceeași vârstă.

A lăsat o mamă pe pământul asta. Nu e corect părinții să își îngroape copiii. El era sportiv, mergea la sală, în stânga-dreapta. Ceva e în neregulă pe planeta asta, nu se poate la 56 de ani să predai ștafeta așa. Eu sunt șocat. În afară de condoleanțe, care e un șablon, a rămas mama lui, vai de capul ei… A rămas fi-su, îți dai seama, e la facultate… Mi-a zis și Honorius, a încercat să mă menajeze. În orice caz e tragic, e grav”, a declarat Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană este răvășit de moartea lui Marcel Toader
Silviu Prigoană este răvășit de moartea lui Marcel Toader. Nu îi vine să creadă că finul său nu mai este! Sursa foto. cancan.ro

Marcel Toader a murit în urma unui infarct

Marcel Toader, fost sportiv de performanță, a murit la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct. Oamul de afaceri a murit în timp ce se afla la masă, împreună cu avocatul său.

Marcel Toader va fi condus luni pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc la Constanța, locul natal al său, unde încă mai trăiește mama sa, potrivit spynews.ro. Marcel Toader va fi înmormântat în cimitirul unde își doarme somnul de veci mai multe rude de-ale sale.

Tags: