Revista FANATIK

Simona Halep poate ieşi din TOP 50 WTA! Analiză „la sânge”, pe cifre care nu mint, doar în revista FANATIK din martie!

29.03.2019 | 15:32
Simona Halep poate iesi din TOP 50 WTA Analiza la sange pe cifre care nu mint doar in revista FANATIK din martie

Scenariu de groază: Simona Halep iese din Top 50 WTA?! Analiză șocantă în revista FANATIK din martie, analiză „la sânge”, crudă, dar documentată, bazată pe cifre concrete, a posibilului dezastru ce o așteaptă pe fostul număr 1 mondial dacă ratează în continuare turneu după turneu.

EXCLUSIV! Simona Halep iese din TOP 50 WTA?! Analiză „la sânge”, pe cifre care nu mint, doar în revista FANATIK din martie!

Pe 27 ianuarie 2014, imediat după ce juca sfert de finală la acea ediție de Australian Open, Simona Halep intra pentru prima dată în top 10 WTA. Avea deja toate „semnalmentele” unui viitor star, iar așteptările ei și a  delor care credeau în ea au fost răsplătite în anii care au urmat de o ascensiune continuă. De atunci, Halep nu a mai ieșit din top 10. Este jucătoarea care rezistă de cel mai mult timp între primele 10 din clasament, o dovadă uriașă a unei constanțe de care puțini au crezut-o în stare. Mai mult, mare parte din acest interval a petrecut-o pe podiumul ierarhiei feminine.

Deși părea la un moment dat că ieșise din criza de formă, psihic și rezultate din ultimele 7 luni, Simona Halep trebuie, însă, cât mai grabnic, să se reinventeze. Încă o dată! Pentru că, altfel, incredibil la prima vedere, riscă să iasă foarte curând din top 10. Și din top 20! Ba chiar și din top 50! A ratat toate turneele de anul acesta, ultimul fiind cel de la Miami, eliminată în semifinale de Karolina Pliskova (4 WTA). Cum este posibilă o astfel de prăbușire, nescontată nici de cei mai înverșunați contestatari ai Simonei (și are din ce în ce mai mulți!), află numai din numărul pe martie al revistei FANATIK! Citește o analiză amănunțită a variantelor de viitor pentru jucătoarea noastră, nu scenarii fantasmagorice, ci calcule bazate pe cifre concrete, care nu „iartă”! Chiar se poate întâmpla un dezastru pentru Simona Halep!

În revista FANATIK din martie poți citi o analiză dură, bazată pe cifre care nu mint, despre prăbușirea Simonei Halep mai jos de locul 50 WTA! Sezonul de zgură este decisiv!
În revista FANATIK din martie poți citi o analiză dură, bazată pe cifre care nu mint, despre prăbușirea Simonei Halep mai jos de locul 50 WTA!

Ce mai poți citi în numărul din martie al revistei FANATIK

Din numărul pe martie al revistei FANATIK mai poți afla ce lovitură pregătește mogulul media Adrian Sârbu pe piața TV, ce jucător dinamovist a plâns când a ajuns în… „Groapa” din „Ștefan cel Mare” și ce spune despre Gigi Becali, cum au pierdut 12.000.000 de euro marile rivale Steaua/FCSB și Dinamo, cum împinge UEFA echipele românești spre periferia fotbalului european, afară și din Europa League, ce schimbări majore a „suferit” regulamentul de fotbal în ultimii 30 de ani, ce-și amintește cel mai bine din copilărie cel mai scump fundaş din istorie, Virgil van Dijk, vedeta olandeză a lui Liverpool!

Citește în revista FANATIK din martie cum dă afară UEFA echipele românești din Europa League! Inventează a nouă cupă europeană, a treia!
Citește în revista FANATIK din martie cum dă afară UEFA echipele românești din Europa League!

Nu uita: a apărut un nou număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Un nou pachet de atracție: 48 de pagini revista FANATIK din martie plus 24 de pagini cu tot ce vrei să știi despre Programul play-off / play-out din Liga I Betano! 72 de pagini în total, la numai 6 lei! Revistă și supliment la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • „Problema a fost serviciul Simonei. Simona a condus cu 40-15 la 6-5 pentru Pliskova și, iarăși, nu a reușit să-și facă serviciul. N-a reușit să execute un serviciu sigur și asta a destabilizat-o, de-aici a pierdut” – Cristian Tudor Popescu
  • „Simona are probleme cu jucătoarele care lovesc puternic, precum Pliskova. Ei îi place să alerge mult, dar o adversară ca cea din Cehia o face pe Simona să adopte o poziţie defensivă, fiind departe de linia de fund. Astfel e ineficientă” – Victor Hănescu
  • 3 săptămâni va face Simona Halep pauză până la viitoarea competiție la care va fi prezentă: semifinala din FED Cup, cu Franța (20-21 aprilie, la Rouen)
  • 2.900 de puncte acumulate în 2018 (2.000 la Roland Garros) are de apărat Simonei Halep în sezonul de zgură din acest an
  • 5.782 puncte are Simona Halep în clasamentul WTA după semifinala pierdută în turneul de la Miami
  • 269 de săptămâni are Simona Halep în Top 10 WTA