Sport

Simona Halep, nunta anului în România! Avem toate detaliile mult aşteptatului eveniment. Toni Iuruc confirmă oficial. Exclusiv

Pe 13 noiembrie, marea campioană Simona Halep va deveni mireasă. Soţul Toni Iuruc confirmă oficial: "Da, e adevărat!". Locaţie cu ştaif, Cazinoul din Sinaia
10.07.2022 | 07:16
Simona Halep nunta anului in Romania Avem toate detaliile mult asteptatului eveniment Toni Iuruc confirma oficial Exclusiv
Simona Halep şi Toni Iuruc pregătesc nunta anului, în România
ADVERTISEMENT

Simona Halep are parte de un sezon foarte bun, după ce a legat trei semifinale la turneele pe iarbă, printre care şi Wimbledon, însă finalul anului va aduce cel mai important eveniment. FANATIK a aflat că marea campioană şi Toni Iuruc vor face cununia religioasă în luna noiembrie, după ce anul trecut a avut loc cununia civilă.

Simona Halep – Toni Iuruc, nunta anului în România la Sinaia! Toate detaliile evenimentului de cinci stele

Din informaţiile FANATIK, cununia religioasă va avea loc pe 13 noiembrie, eveniment care va fi urmat de o petrecere selectă, cu aproape 300 de invitaţi. Toţi aleşi pe sprânceană, însă cu siguranţă nu vor lipsi nume grele din lumea sportului şi nu numai.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că petrecerea de pe 13 noiembrie va fi organizată în Cazinoul Sinaia, o locaţie demnă pentru un eveniment exclusivist, de cinci stele. Construit la începutul secolului trecut, la iniţiativa lui Carol I, Cazinoul a fost inaugurat printr-un concert susţinut de George Enescu.

Se anunţă un eveniment fastuos, peste cel de la ceremonia civilă din 15 septembrie 2021, de la Constanţa. De altfel, cununia religioasă de la finalul anului va închide cercul petrecerilor dedicate pentru nunta dintre Simona Halep şi Toni Iuruc. Înaintea ceremoniei din toamna anului trecut, a mai avut loc o petrecere tradiţională machedonească în Pipera, la care au fost invitaţi apropiaţii şi familia.

ADVERTISEMENT

Nunta de la mijlocul lunii noiembrie va veni fix la finalul sezonului 2022. În perioada 31 octombrie – 6 noiembrie este programat Turneul Campioanelor, ultima competiţie a anului, însă locaţia nu este cunoscută încă, după ce ediţia de anul trecut s-a disputat în Mexic. De asemenea, cu o lună înaintea evenimentului de la Sinaia, fanii Simonei Halep o vor putea vedea la WTA Transylvania Open, turneu unde a jucat finala în 2021.

Sinaia
Cazinoul Sinaia, locul unde va avea loc petrecerea nunţii anului

Toni Iuruc, reacţie în exclusivitate pentru FANATIK despre nunta anului cu Simona Halep

Contactat de FANATIK, Toni Iuruc a confirmat informaţia legată de evenimentul anului, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

“Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată.

Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Simona Halep se simte fericită de când s-a căsătorit cu Toni Iuruc

Pentru Simona Halep, anul 2021 a fost unul cu momente de grele, dar şi cel în care s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Evenimentul a venit după ce jucătoarea de 30 de ani a suferit o accidentare gravă, în primăvara anului trecut, la WTA Roma, motiv pentru care s-a gândit chiar şi la retragere.

ADVERTISEMENT

Căsătoria, care a avut loc pe 15 septembrie, a schimbat totul, lucru dezvăluit chiar de Simona Halep. Mai mult decât atât, marea campioană a susţinut că Toni Iuruc a fost cel care i-a spus să meargă la Academia lui Patrick Mouratoglou, actualul ei antrenor.

“Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie. Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente. Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni.

Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul”, dezvăluia Simona Halep.