Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Sorin Cârțu, dialog savuros cu foștii elevi în direct la Fanatik SuperLiga: „Nea Sorin, nu vreți și o rezervă?” Video

Sorin Cârțu a glumit la Fanatik SuperLiga cu Adi Ilie, Dănuț Lupu, Robert Niță și Bănel. Pe toți i-a prins ca jucător în perioada antrenoratului.
31.03.2023 | 16:10
Exclusiv Sorin Cartu dialog savuros cu fostii elevi in direct la Fanatik SuperLiga Nea Sorin nu vreti si o rezerva Video
Exclusiv. Sorin Cîrțu, dialog savuros cu foștii elevi în direct la Fanatik SuperLiga: „Nea Sorin, nu vreți și o rezervă?” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Președintele Universității Craiova prefațat derby-ul cu CFR Cluj, dar a avut și un dialog cu foștii săi elevi.

Sorin Cârțu, dialog savuros cu experții Fanatik SuperLiga. Marele regret: „Cu ei nu ne stătea nimeni în cale”

De-a lungul carierei, Sorin Cârțu (67 de ani) a antrenat la foarte multe echipe. A fost inclusiv selecționerul naționalei de tineret între 1993 și 1994. În emisiunea FANATIK SUPERLIGA, actualul președinte de la Universitatea Craiova a avut plăcerea să discute cu câțiva dintre foștii săi elevi.

ADVERTISEMENT

Pe Adrian Ilie îl știe cel mai bine. L-a antrenat atât la Electroputere Craiova cât și la România U21. Bănel Nicoliță și Dănuț Lupu au intrat și ei pe mâinile lui „Sorinaccio”, la Steaua, respectiv la Rapid. Doar Robert Niță a „scăpat”, cu care Cârțu s-a confruntat doar din postura de adversar.

„Ce nelămuriri să aibă ei cu mine? Cu mine au avut doar viață frumoasă”, a transmis Sorin Cârțu în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. „Mai ales eu, nea Sorin”. „Și eu nea Sorin”, s-au grăbit să îi răspundă Adrian Ilie și Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

„Voi sunteți tehnicuți. Cum l-ați luat pe Bănel cu voi?”, s-a amuzat actualul președinte al Universității Craiova. Replica lui Robert Niță n-a întârziat să apară: „Trebuie să care pianul cineva”. „Nea Sorin, nu aveam portar, din cauza asta”, s-a amuzat și Adrian Ilie.

„Nu i-am prins pe amândoi. Să-i fi avut pe Adrian Ilie și pe Lupu în aceeași echipă. Nu ne stătea nimeni în cale”, și-a exprimat regretul Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

„Rezerve aveați? Nu vreți și o rezervă?”. „Nu, că la cum le băgai în poartă, ăștia ți le aduceau acolo în față pentru ultima execuție”, au încheiat dialogul în aceeași notă savuroasă Robert Niță și Sorin Cârțu.

Adrian Ilie, luat pe sus în China de Sorin Cârțu

Sorin Cârțu este unul dintre oamenii care l-au lansat în fotbal pe Adrian Ilie. La scurt timp după ce a plecat de la Electroputere Craiova, Cârțu l-a luat după el și la naționala de tineret, acolo unde „Cobra” purta banderola de căpitan. Ilie a dezvăluit o întâmplare din acea perioadă.

ADVERTISEMENT

„Nea Sorin, la echipa națională, la U21, venisem după o accidentare. Plecam în China. Nu mă gândeam vreodată că o să mă convoace. Fusesem accidentat o lună. Mă bucuram.

Ce bine că nu plec prin China cu lotul de tineret. Mă sună nea Sorin, vezi că te-am convocat. Și m-a băgat câte 20 de minute. M-a luat să fiu acolo, eram căpitan de echipă la tineret, trebuia să fiu cu echipa”, a declarat Adrian Ilie, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT