Fotbal intern

STEAUA. FANATIK.RO confirmat: IANCU, dat afară: “Va zbura!”

UPDATE 21:15. FANATIK.RO a avut din nou dreptate! Gigi Becali a confirmat că Gabi Iancu va părăsi clubul: "IANCU VA ZBURA DE LA STEAUA, DAR ASTA ÎN CAZUL ÎN CARE VOR SEMNA ALIBEC ŞI DE AMORIM!"....
23.07.2015 | 00:00
STEAUA FANATIKRO confirmat IANCU dat afara Va zbura
ADVERTISEMENT

UPDATE 21:15. FANATIK.RO a avut din nou dreptate! Gigi Becali a confirmat că Gabi Iancu va părăsi clubul: “IANCU VA ZBURA DE LA STEAUA, DAR ASTA ÎN CAZUL ÎN CARE VOR SEMNA ALIBEC ŞI DE AMORIM!“.

UPDATE 20:20 / FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE faptul că Gabi Iancu nu mai face parte din planurile de viitor ale Stelei. Tehnicianul a confirmat această informaţie! Atacantul în vîrstă de 21 de ani nu a făcut parte din lotul campioanei pentru meciul cu Pandurii, iar Iancu nu  se află nici în seara aceasta în lotul cu care Rădoi îşi doreşte să atace Trencin.

ADVERTISEMENT

…………………………..

STEAUA. Campioana României este foarte aproape să obţină semnăturile celor doi jucători de la Astra, William De Amorim şi Denis Alibec. Oficialii Stelei şi ai giurgiuvenilor sînt în negocieri avansate, iar această mutare nu este binevenită pentru toţi steliştii. Gabi Iancu este jucătorul care ar avea de suferit după venirea celor doi.

STEAUA. Gabi Iancu, următorul pe lista lui Rădoi!?

STEAUA. Mirel Rădoi va avea dificultăţi în alcătuirea lotului după ce îl va avea sub comandă pe De Amorim, iar tehnicianul Stelei are deja o rezolvare. Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că fostul căpitan al “roş-albaştrilor” pare hotărît să renunţe la serviciile lui Gabi Iancu după sosirea cel puţin a lui De Amorim.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Campioana mai pregăteşte un transfer! Vrea un dinamovist 

Se pare că Mirel Rădoi nu a fost convins de calităţile atacantului în vîrstă de 21 de ani, iar un raport primit din partea preparatorului fizic al Stelei, Nikolaos Karydas, l-a determinat să ia această decizie.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

„Mirel Rădoi nu este mulţumit de Gabi Iancu. El nu a avut niciodată încredere în calităţile lui şi nu crede că este jucător de Steaua.  Se gîndeşte să renunţe la serviciile sale, mai ales că are mai mulţi jucători care pot evolua pe postul lui. Probabil că şi viaţa extrasportivă pe care a avut-o în ultimul timp l-a determinat pe Rădoi să ajungă la această concluzie”, a dezvăluit o persoană din cadrul echipei pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Cinci jucători pe postul lui Iancu!

STEAUA. Antrenorul în vîrstă de 34 de ani nu se teme că nu ar avea pe cine să folosească în locul lui Gabi Iancu, ţinînd cont că la Steaua sînt mai mulţi jucători care pot evolua pe acel post: Alex Chipciu, Adi Popa, Nicuşor Stanciu, Jugurtha Hamroun şi, dacă vine, William De Amorim sînt cei care ar putea face faţă cu brio în spatele vîrfului.

Clauză de 25.000.000 de euro

STEAUA. Decizia lui Rădoi ar lua prin surprindere mai multe persoane din interiorul echipei. Iancu a făcut un retur bun în sezonul trecut şi era văzut drept un jucător care i-ar putea face uitaţi pe Raul Rusescu şi Claudiu Keşeru.

ADVERTISEMENT

Steaua. Fostul dinamovist a plecat! A SEMNAT cu o echipă din Liga 1

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a avut mereu încredere în Iancu şi chiar declara că i-a pus o clauză uriaşă de reziliere: „Gabi Iancu e un băiat foarte bun. O să crească la Steaua şi o să facă performanţă. Iancu va fi o mare vedetă. Va fi ca Mutu şi Hagi.

Coşmarul campioanei ia TOT! Varela şi Chipciu, pe LISTĂ! 

Are o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro. Atîta i-am pus. Nici n-are 18 ani, are doar 17 ani şi jumătate, dar cred că va ajunge mare, mare de tot. Poate după un an vine o ofertă de zece milioane de euro şi nu-i dau drumul”, spunea Gigi Becali în momentul în care a obţinut semnătura atacantului.

Hagi l-a comparat cu Raul

STEAUA. Nu doar Gigi Becali îi vedea un viitor excelent lui Gabi Iancu. Gică Hagi nu a ezitat nici el să îl laude pe fotbalistul în vîrstă de 21 de ani. „Iancu a arătat mereu la Steaua că e un jucător foarte bun. Eu l-am comparat cu Raul, spaniolul. Atunci cînd am promovat în Liga 1, i-am zis lui Dică despre Iancu: <O să fie cel mai bun. Are curaj şi încredere în el>.

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

Are tehnică, personalitate, inteligenţă, tehnică de joc şi individuală. Loveşte bine mingea şi are viteză de gîndire”, spunea „Regele” în urmă cu ceva timp.

800.000 de euro este cota lui Gabi Iancu, conform transfermarkt.com

32 de  partide a jucat Gabi Iancu în sezonul trecut pentru Steaua

9 goluri a marcat atacantul în sezonul 2014/2015

ADVERTISEMENT