Sport

STEAUA. Gâlcă, spre Primera! “Merge pe urmele lui Contra”

STEAUA. Parcursul sinuos pe care campioana României l-a avut în cupele europene l-a făcut pe tehnicianul Stelei să nu aibă certitudinea unei prelungiri a actualului angajament. În ciuda...
14.02.2015 | 00:06
STEAUA Galca spre Primera Merge pe urmele lui Contra

STEAUA. Parcursul sinuos pe care campioana României l-a avut în cupele europene l-a făcut pe tehnicianul Stelei să nu aibă certitudinea unei prelungiri a actualului angajament. În ciuda asigurărilor oficiale primite din partea conducerii liderului din Liga 1, care a afirmat că lui Gâlcă o să îi fie oferit un nou contract, apropiaţii tehnicianului din Ghencea au dezvăluit pentru FANATIK.RO că acestuia i se caută un nou angajament în Spania! “Sînt şanse mari ca acestă să plece în campionatul iberic, la o echipă mică, unde o să i se ofere timp să construiască”, au completat sursele autorizate din anturajul tehnicianul de 42 de ani.

Citeşte: EXCLUSIV / SUPER DEZVĂLUIRE! El e fratele GEAMĂN al lui Neşu!

STEAUA. Deşi se doreşte păstrarea unei aparenţe pozitive, care să aducă linişte şi coninuitate în Ghencea, istoricul campioanei în privinţa prelungirii contractelor evidenţiază o problemă evidentă. După pierderile lui Lukacs Szukala şi Lucian Sănmărtean, Arlauskis este alt jucător important care nu a ajuns la un contract cu patronul Stelei, Gigi Becali. În aceeaşi situaţie ca portarul lituanian este şi  Costel Gâlcă, tehnicianul urmînd să îşi termine angajamentul în vară. “Nu este o chestiune care să mă preocupe, important este să cîştigăm campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii”, a fost declaraţia scurtă a lui Gâlcă în momentul chestionării despre viitorul său la Steaua.

Citeşte: Anunţul ANULUI de la Poarta Albă! “Sînt LIBER!”

Becali vrea înlocuirea lui Gâlcă!?

STEAUA. Conform surselor din anturajul Stelei, înlocuirea lui Costel Gâlcă ar fi rodul nemulţumirilor pe care Gigi Becali, patronul echipei, le-a adunat în urma ratării accederii în grupele Ligii Campionilor, dar şi a “primăverii” competiţiilor europene. “Antrenorul şi patronul nu au mai avut de mult timp discuţii particulare, vorbesc prin intermediari. Becali este nemulţumit de realizările lui Gâlcă, chiar dacă titlul va fi cucerit fără probleme. Ambele părţi implicate agrează o despărţire. Costel îşi trece în CV un titlu de campion, Becali poate să refacă echipa cu un om pe placul său”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Citeşte: INOVAŢIE în Liga 1! Ca la ŞCOALĂ: Engleza şi spaniola, OBLIGATORII!

S-au început discuţiile în Spania

STEAUA. Primele demersuri concrete în susţinerea afirmaţiilor făcute de sursele FANATIK.RO sînt plecările dese ale lui Daniel Prodan, unul dintre reprezentanţii firmei de impresariat a lui Mircea Sandu, în Spania. Fostul internaţional a fost în Peninsula Iberică în urmă cu cîteva zile, acolo unde Prodan s-a întîlnit, la finalul partidei Atletico Madrid-Real Madrid, cu preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Angel Maria Villar. “Gâlcă este bine văzut în fotbalul spaniol, este cunoscut ca un tip profesionist. Prodan a luat legătura cu mai mulţi oficiali din Primera şi Segunda Division, urmînd ca negocierile să fie intesificate la vară”, au precizat persoanele autorizate din anturajul tehnicianului stelist.

Citeşte: Poveste de FILM! De la Jocurile Olimpice, în LAGĂRELE japoneze!

Declaraţia misterioasă a lui Mircea Sandu

STEAUA. “Gâlcă îşi va continua activitatea la Steaua pentru că face o treabă foarte bună. Şi din vară va continua cu siguranţă”, a afirmat preşedintele Valeriu Argăseală. Declaraţiile conducerii formaţiei roş-albastre în privinţa lui Costel Gâlcă nu sînt susţine de sursele FANATIK.RO. Mai mult, Mircea Sandu, reprezentantul tehnicianului stelist, a dezvăluit că acesta o să plece de la Steaua în Spania! “Momentan, lui Costel îi este bine la Steaua, nu cred că se pune problema să plece, însă o să calce pe urmele lui Contra în cîţiva ani. Pot să confirm că deja există discuţii în Spania, însă doar atît”, a declarat Mircea Sandu în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Citeşte: Se schimbă DIN NOU clasamentul! “Vor fi DEPUNCTAŢI!”

 20 milioane euro este suma estimată pierdută de Steaua prin neparticiparea în acest sezon de Liga Campionilor