Sport

EXCLUSIV. Steaua l-a dat afară, dar Wilfred Moke a semnat în Turcia

UPDATE. Wilfried Moke a semnat cu Konyaspor, informaţie anunţată EXCLUSIV luni dimineaţa de FANATIK.RO. Fostul jucător al FCSB a postat un mesaj pe Instagram după ce a fost prezentat de turci....
11.07.2017 | 00:02
EXCLUSIV Steaua la dat afara dar Wilfred Moke a semnat in Turcia

UPDATE. Wilfried Moke a semnat cu Konyaspor, informaţie anunţată EXCLUSIV luni dimineaţa de FANATIK.RO. Fostul jucător al FCSB a postat un mesaj pe Instagram după ce a fost prezentat de turci.

Capture

După ce Nicolae Dică a ajuns la Steaua, oficialii echipei şi-au făcut un plan pentru sezonul 2017-2018. Astfel,  Wilfred Moke a intrat pe lista neagră a celor de la Steaua, iar Gigi Becali a decis să renunţe la serviciile jucătorului în vârstă de 29 de ani.

Mijlocaşul a ajuns la Steaua în luna august a anului 2016, atunci când a reuşit să aibă câteva meciuri bune la FC Voluntari, dar nu a reuşit să-l impresioneze pe Gigi Becali. Astfel, finanţatorul celor de la Steaua i-a transmis lui Moke că este liber să îşi caute un alt angajament.

Wilfred Moke va juca în Europa League

Moke nu a stat mult timp fără echipă, iar FANATIK.RO a aflat că mijlocaşul a ajuns la un acord cu o echipă din prima ligă din Turcia şi va semna cu formaţia Konyaspor, acolo unde mai evoluează şi Ioan Hora. Mijlocaşul a ajuns duminică seara în Turcia, iar azi va urma să semneze înţelegerea.

Fostul jucător al Stelei va avea oportunitatea de a jucat din nou în Liga Europa alături de Konyaspor. În sezonul 2016-2017 din EL, Konyaspor a ajuns până în grupe, acolo unde a întâlnit Şahtar Doneţk, Gent şi Braga.

Rezultatele celor de la Konyaspor în grupa H din sezonul 2016-2017 a Europa League:

Konyaspor-Şahtar Doneţk 0-1

Gent-Konyaspor 2-0

Konyaspor-Braga  1-1

Braga-Konyaspor 3-1

Şahtar Doneţk-Konyaspor 4-0

Konyaspor-Gent 0-1

Pentru Steaua, Wilfred Moke a evoluat în 36 de partide şi a reuşit să înscrie un gol. Pe parcursul carierei, mijlocaşul a mai jucat pentru Cadiz CF, Rapid Bucureşti, FC Voluntari şi Burgos CF.

1.000.000 de euro este cota lui Moke, conform transfermarkt

Tags: