STEAUA. EXCLUSIV. Negocieri cu un fotbalist din OPTIMILE EURO!

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
23/07/2016, 00:04
STEAUA. EXCLUSIV. Negocieri cu un fotbalist din OPTIMILE EURO! GALERIE FOTO

STEAUA. Plecarea lui Varela, în Grecia, pentru 1,4 milioane de euro, a lăsat în pom postul de fundaş central la Steaua! Rămaşi doar cu Tamaş şi Toşca singurele variante, steliştii caută cu disperare să acopere acest gol! Şi cum repatrierea lui Szukala nu este posibilă, polonezul nedorind să renunţe la salariul din Turcia, roş-albaştrii au ochit un stoper care evoluează la Wisla Cracovia.

STEAUA. Richard Guzmics a fost propus în urmă cu cîteva zile Stelei şi se pare că a născut imediat interesul staffului tehnic! Fundaşul central în vîrstă de 29 de ani a fost prezent cu echipa naţională a Ungariei la Campionatul European din Franţa, unde a evolut în toate meciurile din grupa F, plus în partida eliminatorie împotriva Belgiei, pierdută cu scorul de 4-0! Pentru Wisla, Guzmics a adunat 55 de partide, iar în ultimul sezon a bifat 33 de meciuri, reuşind şi o pasă de gol!

STEAUA. Wisla vrea 500.000 de euro!

STEAUA. “Guzmics este un fundaş valoros de care am avea nevoie, însă nu e liber! Mai are un an de contract cu Wisla Cracovia, iar polonezii ar vrea în jur de 500.000 de euro în schimbul lui. Pentru noi este o sumă mare pentru un fundaş central, în condiţiile în care Gigi nici nu cunoaşte jucătorul şi este reticent!”

STEAUA. “Însă, negociem şi e posibil să reuşim să scădem vreo 150.000 de euro. Dacă nu ne vom înţelege, vom mai cauta pentru că nu putem sta în doar doi fundaşi centrali”, au declarat surse din conducerea Stelei pentru FANATIK.RO.

750.000 de euro este cota de piaţă a lui Richard Guzmics, potrivit transfermarkt.de

 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×