STEAUA. EXCLUSIV. Negocieri cu un fotbalist din OPTIMILE EURO!

STEAUA. Plecarea lui Varela, în Grecia, pentru 1,4 milioane de euro, a lăsat în pom postul de fundaş central la Steaua! Rămaşi doar cu Tamaş şi Toşca singurele variante, steliştii caută cu disperare să acopere acest gol! Şi cum repatrierea lui Szukala nu este posibilă, polonezul nedorind să renunţe la salariul din Turcia, roş-albaştrii au ochit un stoper care evoluează la Wisla Cracovia.

STEAUA. Richard Guzmics a fost propus în urmă cu cîteva zile Stelei şi se pare că a născut imediat interesul staffului tehnic! Fundaşul central în vîrstă de 29 de ani a fost prezent cu echipa naţională a Ungariei la Campionatul European din Franţa, unde a evolut în toate meciurile din grupa F, plus în partida eliminatorie împotriva Belgiei, pierdută cu scorul de 4-0! Pentru Wisla, Guzmics a adunat 55 de partide, iar în ultimul sezon a bifat 33 de meciuri, reuşind şi o pasă de gol!

STEAUA. Wisla vrea 500.000 de euro!

STEAUA. “Guzmics este un fundaş valoros de care am avea nevoie, însă nu e liber! Mai are un an de contract cu Wisla Cracovia, iar polonezii ar vrea în jur de 500.000 de euro în schimbul lui. Pentru noi este o sumă mare pentru un fundaş central, în condiţiile în care Gigi nici nu cunoaşte jucătorul şi este reticent!"

STEAUA. "Însă, negociem şi e posibil să reuşim să scădem vreo 150.000 de euro. Dacă nu ne vom înţelege, vom mai cauta pentru că nu putem sta în doar doi fundaşi centrali”, au declarat surse din conducerea Stelei pentru FANATIK.RO.

750.000 de euro este cota de piaţă a lui Richard Guzmics, potrivit transfermarkt.de