Carousel hot news

EXCLUSIV / Steaua i-a pus contractul pe masă lui “Arla”!

STEAUA. Giedrius Arlauskis a fost jucătorul numărul unul al Stelei în acest sezon. Portarul şi-a recăpătat forma care l-a propulsat la Rubin Kazan şi, datorită evoluţiilor sale, gruparea din...
30.10.2014 | 14:28
EXCLUSIV / Steaua i-a pus contractul pe masă lui
ADVERTISEMENT

STEAUA. Giedrius Arlauskis a fost jucătorul numărul unul al Stelei în acest sezon. Portarul şi-a recăpătat forma care l-a propulsat la Rubin Kazan şi, datorită evoluţiilor sale, gruparea din Ghencea se află pe primul loc atît în campionat, cît şi în grupa de Europa League. Steaua este, însă, în pericol să-şi piardă talismanul la finalul acestui sezon. Lituanianul va intra din ianuarie în ultimele şase luni de contract şi poate semna din postura de jucător liber de contract cu orice echipă îl doreşte.

“Ne mai vedem o dată pînă în Revelion”

STEAUA. Variantă de care Steaua nici nu vrea să audă, astfel că Valeriu Argăseală s-a întîlnit joi dimineaţă cu Leonid Istrati, agentul lui Giedrius Arlauskis. “A fost o discuţie constructivă, în urma căreia preşedintele Stelei ne-a prezentat planurile pentru sezonul viitor. La final mi-a înmînat şi noul contract, pe care îl voi analiza cu Giedrius după partida cu Dinamo. Nu se pune problema de bani, nu asta ne interesează pe noi. A rămas să ne mai vedem încă o dată pînă în Revelion. Sînt mai multe variante de prelungire: pe un sezon, pe două, pe trei. Rămîne să analizăm şi să dăm un răspus”, a spus Leonid Istrati pentru FANATIK.RO.

STEAUA. “Nu prelungeşte, îl vindem!”

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Gigi Becali a fost cel care a urgentat rezolvarea situaţiei lui Arlauskis. “Ia legătura cu agentul lui şi să terminăm cu circul. Pune-i pe masă noul contract, care nu este negociabil, şi dacă îi convine să-l cheme pe Arlauskis să-l semneze! Dacă nu, la revedere! Nu vreau să mai păţesc ca în cazul lui Tătăruşanu care m-a dus cu vorba şi l-am pierdut gratis. Dacă nu vor fi mulţumiţi, atunci agentul să-mi aducă în iarnă ofertă şi-l vindem! Îl dăm pe 100, 200 de mii, cît am cheltuit cu el pînă acum!”, i-a transmis Becali lui Argăseală.

ADVERTISEMENT

 

1.7 milioane de euro este cota lui Arlauskis conform site-ului transfermarkt.de

21 de partide a apărat Arlauskis pentru Steaua în acest sezon

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri