Sport

EXCLUSIV / Au bătut palma! Rădoi, ANTRENORUL Stelei pentru 2 ani!

STEAUA. Gigi Becali a bătut palma cu noul antrenor al Stelei! Deşi au fost vehiculate mai multe nume, printre care Dan Petrescu şi Laurenţiu Reghecampf, patronul campioanei a decis să mizeze tot...
12.05.2015 | 00:06
EXCLUSIV  Au batut palma Radoi ANTRENORUL Stelei pentru 2 ani

STEAUA. Gigi Becali a bătut palma cu noul antrenor al Stelei! Deşi au fost vehiculate mai multe nume, printre care Dan Petrescu şi Laurenţiu Reghecampf, patronul campioanei a decis să mizeze tot pe antrenorii tineri. Conform surselor FANATIK.RO, latifundiarul din Pipera a convins ultimul idol al Stelei să se întoarcă în Ghencea!

STEAUA. Întîi o scurtă călătorie în timp. Ajungem în 2008. Steaua, aflată într-un moment favorabil al echipei, îşi pierde atît căpitanul, dar şi ultimul idol acceptat fără dubii de întreaga suflare roş-albastră. Mirel Rădoi ajunge la Al Hilal în schimbul a şase milioane dolari. Despărţirea aduce o nouă frază în vocabularul latifundiarului din Pipera: “Promit fanilor stelişti că Mirel Rădoi o să se întoarcă la Steaua!”.

LIVE VIDEO / ZI SENZATIONALA PENTRU ROMANCE LA TURNEUL DE LA ROMA!!! S-AU CALIFICAT!!!

După şapte ani, sursele din anturajul Stelei dezvăluie în exclusivitate pentru FANATIK.RO că dorinţa finanţatorului s-a concretizat. Mirel Rădoi se întoarce în Ghencea! Nu din postura de jucător, ci de antrenor. 

“E decis! Nu există altcineva care să stea pe banca Stelei din vară. Mirel Rădoi va fi noul antrenor principal, Gigi a bătut palma cu el”, decretează apropiaţii lui Becali. Astfel, negocierile dintre cele două părţi s-au concretizat doar la cîteva zile după ce FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate intenţia patronului stelist ca Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu să fie următorul cuplu de antrenori în Ghencea.

Are contractul semnat pe doi ani! 

STEAUA. Mirel Rădoi şi Gigi Becali au convenit ca perioada contractului să fie pe o durată de doi ani de zile, fostul căpitan al Stelei urmînd să ocupe funcţia de antrenor principal. Pentru că nu are licenţa PRO, cei doi au stabilit să fie angajat şi un director tehnic care să aibă rolul de sfătuitor al antrenorului, dar şi să stea pe bancă la meciurile oficiale.

FOTO DE ULTIMA ORA!!! ANAMARIA PRODAN A SEMNAT CONTRACTUL VIETII!!! IMAGINI IN PREMIERA!!! PLANGE DE FERICIRE

Oli, clauză de 3 milioane dolari

STEAUA. Varianta agreată de Gigi Becali este ca Mirel Rădoi să fie coordonat din umbră de Cosmin Olăroiu, însă aducerea lui Oli este influenţată de mai multe impedimente financiare pe care tehnicianul le întîmpină la Al Ahli Dubai. Sursele FANATIK.RO din anturajul Stelei au precizat că Olăroiu are o clauză foarte mare stipulată în contract, estimată la 3 milioane dolari, tehnicianul român mai avînd încă un an de contract cu formaţia saudită.

EXCLUSIV / SCANDALOS!!! CE NOTA A PRIMIT COLTESCU DUPA CE A FACUT PRAF MECIUL STELEI!!! PRIMA REACTIE: “NISTE DERBEDEI!!!”

“Sînt două probleme majore care îl ţin pe Olăroiu la arabi şi care fac, cel puţin în acest moment, ca despărţirea de clubul Al Ahli Dubai să fie pusă sub semnul întrebării. În primul rînd este clauza din contract, iar după aceea e participarea echipei în Liga Campionilor Asiei, unde a ajuns în optimi”, au dezvăluit persoane autorizate de la Steaua.

9 ani a jucat Mirel Rădoi la Steaua, disputînd în tricoul campioanei 186 de partide