Carousel hot news

EXCLUSIV / Steaua vrea un BRAZILIAN de SUPER CLASĂ

Steaua este la un pas să dea o nouă lovitură de piaţa transferurilor! Conform surselor FANATIK.RO, gruparea din Ghencea este foarte aproape să-l împrumute pentru un sezon pe Kleber Laube...
Autor: Bogdan Steriopol | 06.08.2014 | 17:42
EXCLUSIV / Steaua vrea un BRAZILIAN de SUPER CLASĂ

Steaua este la un pas să dea o nouă lovitură de piaţa transferurilor! Conform surselor FANATIK.RO, gruparea din Ghencea este foarte aproape să-l împrumute pentru un sezon pe Kleber Laube Pinheiro, de la FC Porto.

Atacantul urmează să fie cedat gratis în Ghencea.

În vîrstă de 24 de ani, Kleber a evoluat în 26 de partide pentru FC Porto şi a marcat nouă goluri. Sezonul trecut a fost împrumutat la Palmeiras, după care a revenit la formaţia secundă a lusitanilor.

Kleber are şi o selecţie în echipa naţională a Braziliei, în 2011, contra celor de la Gabon, într-o partidă amicală. A reuşit să înscrie în toată cariera sa peste 30 de goluri, în 80 de meciuri.

Conducerea nu-l vrea pe Kleber!

“Kleber nu e un fotbalist de mare clasă, Gâlcă insistă pentru el, nu a mai jucat de aproape un an, dar este ieftin şi se pliază pe bugetul nostru! Sunt şanse importante să vină, pentru că antrenorul îl doreşte foarte mult. Din cîte ştim noi, el a fost mai mult împrumutat şi a jucat echipa a doua a celor de la Porto! Gigi ar dori să-l aducă pe Hamza, dar este destul de scump, plus că a intrat şi Petrolul pe fir…”, au povestit surse din conducere pentru FANATIK.RO

VIDEO 

1.300.000 milioane de euro este cota lui Kleber conform transfermarkt.de

kleberpinheiro_porto4_div

 

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!