Fotbal intern

Stoica, luat la mişto: “Pe şantier şi apoi vorbim!”

UPDATE 17:20 Preşedintele Universităţii Craiova, Marcel Iancu, a dorit să îi dea o replică fostului internaţional, după ce Dorel Stoica l-a atacat. "Nu doresc să port niciun război cu Dorel...
04.02.2014 | 13:04
Stoica luat la misto Pe santier si apoi vorbim
ADVERTISEMENT

UPDATE 17:20 Preşedintele Universităţii Craiova, Marcel Iancu, a dorit să îi dea o replică fostului internaţional, după ce Dorel Stoica l-a atacat. “Nu doresc să port niciun război cu Dorel Stoica, deoarece eu sînt preşedintele clubului, iar el este fotbalist. Însă nu mi se pare normal ca el să mă facă pe mine mincinos cu toate că este adevărat că noi am avut o discuţie aşa cum el v-a spus. Deocamdată, Dorel lipseşte de la echipă de mai bine de o săptămînă nemotivat. Nu s-a prezentat nici măcar la vizita medicală. Dacă tot se plînge că are de primit restanţe salariale din partea clubului şi că are memoriu depus, oare el nu are obligaţii contractuale faţă de acest club? De ce nu vine la antrenamente dacă tot v-a spus că nu are probleme grave de sănătate? Vino nene, munceşte pe şantier, cot la cot cu colegii tăi, şi apoi mai vorbim”, a spus Iancu.

“Domnul Condescu şi-a dat acceptul pentru hotelul respectiv alături de Adrian Mititelu”

Totodată, preşedintele Universităţii Craiova a ţinut să facă şi unele precizări vizavi faptul că Marin Condescu a dezvăluit pentru FANATIK.RO că cel care trebuie să plătească hotelul unde Ştiinţa se află acum în cantonament este Marcel Iancu, deoarece el ca manager general nu şi-a dat acordul pentru acest cantonament. “Am văzut şi eu ce a afirmat Marin Condescu despre mine. Însă vreau să vă spun că nu este adevărat ce v-a spus dînsul. Niciodată Marcel Iancu nu a făcut ceva doar de capul lui la echipa asta. Programul a fost făcut de Nicolo Napoli, iar acesta a fost avizat, atît de domnul Mititelu, cît şi de Marin Condescu. La fel s-a întîmplat şi cu alegerea hotelului respectiv. Mai mult, domnul Condescu şi-a luat angajamentul ca va suporta 50 la sută din plata totală, pe data de 31 ianuarie şi restul de 50 la sută pe data de 5 februarie, dar văd că acum o aruncă pe mine. Însă bănuiesc de unde a plecat supărarea domniei sale. Ulterior, după ce chiar dînsul bătuse palma cu patronul hotelului unde sîntem cazaţi, ne-a transmis prin cineva să plecăm din cantonamentul asta mai devreme de cît se stabilise iniţial. Mi se pare că după doar trei zile de cînd ne reunisemn. Însă eu nu am fost de acord, deoarece antrenorul nostru, Nicolo Napoli îşi dădea tot programul peste cap. Băieţii ar fi trebuit să aibă alte patru zile libere, iar mie nu mi s-a părut normal. De aici probabil a şi plecat supărarea domului Condescu, că eu m-am opus”,a încheiat Iancu

ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al Universităţii Craiova, Dorel Stoica, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că în momentul de faţă nu mai doreşte să se întoarcă la echipă, după ce Nicolo Napoli şi Marcel Iancu au făcut declaraţii calomnioase la adresa lui. Totodată, fostul internaţional a dezvăluit că singurul om care l-ar mai putea face să se întoarcă la Ştiinţa este Marin Condescu. “Vreau să lămuresc lucrurile o dată pentru totdeauna! Nu mi se pare normal ca Nicolo Napoli şi Marcel Iancu să vorbească doar prostii la adresa mea. În primul rînd vreau să ştiţi că eu nu am mai vrut să mă prezint la echipă, deoarece m-am săturat să fac muncă voluntară la Universitatea Craiova. Eu de cînd m-am întors de la Steaua la Ştiinţa nu am mai încasat nici un ban de la Mititelu. Gata, îmi ajunge! Îmi cer scuze suporterilor Universităţii Craiova, care sînt cei mai fanatici fani din România. Ca la Craiova nu am mai fost iubit aşa de mult pe nicăieri. Nu am mai văzut atmosferă ca în Bănie nici măcar la Steaua”, şi-a început tirul Stoica.

“Napoli şi Iancu mint cu neruşinare”

În continuare, Stoica a dezvăluit: “Îmi pare rău că Napoli şi Iancu mint cu neruşinare. Eu am fost pe la băieţi în cantonament acum cîteva zile şi i-am salutat. S-a întîmplat pe la ora 23, nu ştiu pe unde era Napoli la ora aia. Mai mult, m-am dus la colegii mei chiar şi în Parcul Romanescu, acolo unde i-am salutat şi pe Napoli, dar şi pe Iancu, Dînşii, dacă sînt bărbaţi adevăraţi, de ce nu recunosc acest lucru? Domnul Iancu chiar m-a luat la mişto şi m-a întrebat unde îmi e ghipsul? Eu i-am spus că mai bine îi întreabă pe jurnalişti, că el le-a aruncat lor povestea asta pe piaţă. Era în autocar cînd am discutat problema asta. Eu zic că Iancu trebuia să le spună oamenilor adevărul. Trebuia să spună că eu mi-am depus memoriu deoarece m-am săturat să fac muncă voluntară la Craiova. Am şi eu o familie de întreţinut”.

ADVERTISEMENT

“Napoli a uitat că l-am ajutat cînd îi ardea buza mai tare”

Totodată, Stoica a ţinut să îi transmită un mesaj şi lui Nicolo Napoli. “Mă doare că Napoli are ceva personal cu mine şi nu spune adevărul. Îmi pare rău să văd că a uitat faptul că eu l-am ajutat cînd îi ardea buza mai tare. Nu vreau să mă laud, dar dacă eu nu mă întorceam la echipă, atunci Ştiinţa nu bătea niciodată pe Bistriţa, pe terenul ăla vai de mama lui de la Roşiori. M-am întors pentru Ştiinţa şi pentru fanii aceste echipei, care, vă repet, sînt minunaţi. Le cer scuze încă o dată pentru faptul că acum, din cauza faptului că nu sînt plătit, chiar nu mai pot să continuu la Craiova”, a pecizat Stoica.

“Condescu e  singurul om care mă poate face să rămîn la echipă”

Chiar dacă în cîteva zile ar putea fi declarat liber de contract, pentru că şi-a depus memoriu, Dorel Stoica ne-a dezvăluit cine ar putea să îl facă să continue la Universitatea Craiova. “Eu îl respect pe Marin Condescu, deoarece în dînsul aş avea încredere. Voi credeţi că eu sînt nebun să mai plec de la Craiova, de la bine, dacă domnul Condescu mă asigură că îmi voi primi banii? Am şi eu aproape 35 de ani, nu mai pot să joc gratis. Am o familie de întreţinut, iar dacă dînsul mă asigură că totul va fi ok, atunci voi pune umărul pentru promovarea Ştiinţei. Mă doare sufletul de suporterii ăştia care vin kilometri după noi prin deplasări, dar şi ei trebuie să înţeleagă că fotbalul nu îl poţi practica doar pe burta goală”.

ADVERTISEMENT